Sådan oprettes en PS2-startdisk

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • ImgBurn

  • Utorrent

  • Tom cd

Oprettelse af en bootbar disk til din Sony Playstation2 er nu lidt lettere med Sony, der trækker opmærksomheden væk fra PS2 og mod sikkerheden ved Playstation3. Bootdisken giver dig mulighed for at køre uafhængige programmer på Playstation2 blandt mange andre funktioner. Når du har de startbare filer til at oprette boot-disken, skal du blot placere dem på en tom disk og køre den med din PS2.

Download de to programmer fra ressourceafsnittet i denne vejledning. Det første program hedder “Utorrent” og giver dig mulighed for at downloade de startfiler, der skal placeres på en tom disk. Det andet program kaldes "ImgBurn", og dette giver dig mulighed for korrekt at brænde filerne på en tom disk, der skal bruges i Sony PS2.

Klik på den sidste ressourcefil, så begynder Utorrent at downloade de startfiler, der brændes til den tomme disk. Vent, mens filerne er downloadet. Downloaden tager ikke meget lang tid, fordi opstartsfilerne er så små. Downloadhastigheden afhænger også af hastigheden på din internetforbindelse.

Indsæt din tomme disk i din computers optiske drev, og åbn ImgBurn. Klik på "Skriv billedfil til disk", og træk de downloadede bootfiler til ImgBurn-programmenuen. Filerne føjes automatisk til ImgBurn-programmet og er klar til at brænde på disken. Klik på den store grønne pil i bunden af ​​ImgBurn-startmenuen, og filerne brændes på den tomme disk. Når processen er afsluttet, underretter ImgBurn dig. Din boot-disk kan nu bruges i din Sony PS2.