Sådan konverteres et internt DVD-drev til et eksternt IDE med et USB-kabel (6 trin)

Konvertering af et internt DVD-drev til ekstern brug er et spørgsmål om at montere det i en kompatibel ekstern skal. Processen er meget den samme som at montere et drev internt, kun elektronikken til tilslutning og adgang til drevet er placeret i den eksterne drevskal. Når du er færdig, skal du bare tilslutte det nu eksterne drev til en stikkontakt, slutte det til en pc eller bærbar computer via en USB-port, og du kan få adgang til ethvert medie, som det installerede dvd-drev kan læse.

Trin 1

Fjern skruerne, der fastgør dækslet til den eksterne drevskal. Skub dækslet åbent for at få adgang til monteringsbeslaget på 5,25 tommer drev. Monteringsbeslaget består af en afsats med sideskinner, der er store nok til at holde drevet med de elektriske komponenter, der forbinder drevet bagud.

Trin 2

Placer 5,25 tommer IDE DVD-drevet mellem monteringsskinnerne, og skub derefter drevet mod bagsiden af ​​monteringsbeslaget, indtil du kan nå det med strøm- og datakablerne tilsluttet bag på drevholderen.

Trin 3

Sæt IDE-datakablet i drevet, og juster hakket i controlleren fra det eksterne kabinetbeslag med åbningen i IDE-stikket på DVD-drevet. Kablet skal glide lige ind med lidt kraft. Tilslut også det 4-polede strømkabel mellem holderen og drevet.

Trin 4

Fortsæt med at skubbe drevet ind i monteringsbeslaget, indtil det sidder godt bag på beslaget med de fire monteringshuller i siden af ​​drevet på linje med de fire huller i holderen på holderen.

Trin 5

Fastgør DVD-drevet til holderen ved at skrue det på plads gennem de fire monteringshuller placeret i siderne af beslaget, to pr. Side.

Sæt dækslet på skallen igen, og skub det på plads over det monterede drev. Fastgør dækslet ved hjælp af skruerne, der er fjernet fra skallen, når de åbnes.