Sådan ændres tastatursprog på iPhone og iPad hurtigt

Uanset om du er en flersproget iPhone- eller iPad-bruger eller bare lærer et fremmedsprog, ønsker du næsten helt sikkert at ændre sproget på det virtuelle tastatur på skærmen fra tid til anden. At skifte tastatursprog i iOS er virkelig ret simpelt, når du har et alternativt tastatur aktiveret, så lad os gå gennem hele processen.

Sådan aktiveres alternative sprogtastaturer i iOS

Før noget andet vil du sikkert aktivere et alternativt tastaturtastatur, hvis du ikke har gjort det endnu. Dette giver dig mulighed for at skrive på et andet sprog ved hjælp af tastaturet på dette sprog uden at ændre sproget helt i iOS.

Du kan tilføje, justere eller fjerne nye sprogtastaturer til enhver tid i iOS ved at gøre følgende:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" og "Tastatur"
  2. Vælg "Tastaturer" og vælg "Tilføj nyt tastatur" - tryk på et andet sprogtastatur for at føje det til listen over tilgængelige tastaturer i iOS, som du derefter vil kunne få hurtig adgang til

Vi antager, at du allerede har tilføjet mindst et alternativt sprogtastatur på denne måde, men for at prøve tastaturets omskiftning kan du endda bare aktivere og bruge glyph- og symboltastaturet eller Emoji-tastaturet.

Bemærk, at i det moderne versioner af iOS, når du har mere end et alternativt tastatursprog aktiveret, bliver det velkendte smiley-ansigt-emoji-ikon på tastaturet udskiftet med et Globe-ikon, hvilket faktisk er det samme med, hvad emoji- og sprogadgangen lignede i tidligere versioner af iOS.

Sådan ændres tastatursprog på iPhone, iPad, iPod touch

Når du først har aktiveret andet alternativt tastaturtastatur i iOS-indstillinger, kan du hurtigt og nemt få adgang til og skifte mellem tastatur sprog ved at gøre følgende:

  1. Gå overalt i iOS, hvor du kan få adgang til det virtuelle tastatur på skærmen
  2. Tryk og hold på globusikonet for at afsløre tastaturets sprogmenu
  3. Vælg det alternative sprogtastatur, der skal skiftes til

Det valgte tastatursprog bliver straks aktivt.

Bemærk at du skal trykke på og holde på globusikonet for at afsløre de alternative sprogtastaturer. Du skal blot trykke på smiley-face-ikonet, når du kun skifter til Emoji-tasterne.

Du kan til enhver tid hurtigt skifte eller ændre iOS-skærmtastaturet hurtigt ved at udføre det samme tryk og hold-trick på globusikonet på tastaturet, og du kan gøre dette når tastaturet er synligt på iPhone, iPad eller iPod. røre ved.

Mac-brugere har en lignende måde at skifte tastatursprog i OS X med en hurtig genvej, så hvis du er en polyglot med en række forskellige Apple-hardware, skal du være dækket af uanset hvilket OS du bruger.