Hvordan man laver en nål i halen på æselet

Elementer, du har brug for

  • Computer med internet service

  • Printer

  • Garn

  • Lim

  • Sticky kit

At lave dit eget Pin the Tail on the Donkey-spil er let og ganske sjovt. Det giver dig mulighed for at personliggøre et klassisk børns festspil, og du kan øge det sjove ved at lade dine børn deltage. Du kan gøre dit æsel så simpelt eller detaljeret, som du vil. Derudover kan du udskrive dit æsel derhjemme eller tage det til en trykkeri, hvis du foretrækker et større æsel.

Find et æselbillede

Sådan laver du en nål til halen på æselespelet

Udfør en billedsøgning på en internetsøgemaskine efter "æselbilleder." Alternativt kan du søge efter "pin halen på æselstencilerne."

Hvordan man laver en nål i halen på æselet

Vælg det billede, du vil udskrive. Brug musen til at højreklikke på billedet, og vælg "gem billede som" på rullelisten. Navngiv billedet "æsel" eller noget simpelt, og gem det på et sted, du vælger.

Æsel spil, Børn spil, Party spil

Åbn æselbilledfilen, og vælg udskriv fra din værktøjslinje. Alternativt, hvis du vil have en større kopi af æslet, skal du gemme billedet på et flashdrev og tage det til en trykkeri.

Hvordan man laver en nål i halen på æselet

Klip det æselbillede, du har udskrevet, ud. Hvis halen ikke allerede er adskilt, skal du skære den af ​​æslet. Hvis du føler dig meget kreativ, skal du benytte lejligheden til at farve dit æsel og tilføje små designs og detaljer for at gøre ham mere unik.

Sådan laver du en nål til halen på æselespelet

Skær dit garn i 10 stykker, hver 2 inches i længden. Brug limen til at fastgøre disse stykker til enden af ​​dit æseles hale. Dette tilføjer lidt struktur og sjov.

Æsel spil, Børn spil, Party spil

Fastgør det stykke klæbrig kit på bagsiden af ​​dit æseles hale. Dit æsel er klar til at spille!