Sådan tilsluttes en Nintendo Wii Online på et hotel

I modsætning til mange videospilsystemer er Nintendo Wii en kompakt spilkonsol, som spillere kan pakke og tage med på ture. Bærbarheden giver spillere mulighed for at nyde at spille spil på Wii selv på steder som hoteller og moteller. For at få fuldt udbytte af Wii vil gamere dog ofte oprette forbindelse til Wii til Internettet, så de kan spille spil online og downloade nye. Wii kan tilsluttes internettet på mange hoteller, der tilbyder internetforbindelser.

Indsaml information om hotellets internetservice. Mange hoteller tilbyder gratis trådløse internetforbindelser til hotellets gæster, selvom nogle kræver, at brugerne indtaster en adgangskode og et kontonavn for at få adgang til internettjenesten. Du kan få alle oplysninger om internetforbindelsen i hotellets reception.

Tryk på "A" -knappen for at vælge "Wii" -ikonet på din Nintendo Wii. Denne knap er placeret i nederste venstre hjørne af Wiis hovedmenu.

Vælg indstillingen på højre side af skærmen med titlen "Wii-indstillinger."

Vælg "Internet" og brug "A" -knappen for at åbne indstillingerne for "Forbindelsesindstillinger".

Vælg en "Forbindelse" fra listen ved at trykke på knappen "A".

Scan efter trådløse internetforbindelser ved at trykke på "Søg efter et adgangspunkt".

Vælg hotellets trådløse netværk, og tryk på knappen "A" igen for at vælge det.

Indtast eventuelle adgangskoder eller brugernavne, som hotellet har angivet, og vælg knappen "Test forbindelse". Hvis du indtastede alle oplysningerne korrekt, opretter din Wii straks forbindelse til Internettet, og du kan nyde at spille dit system online på hotellet.