Hvornår skal jeg reparere eller udskifte et Sony Bravia LCD-tv

Sony HDTV er fyldt med funktioner til billedforbedring og underholdning for yderligere at udvide hjemmebiografoplevelsen. Sonys fjernsyn er som computere, komplet med processorer og kredsløb. Med så meget teknologi og funktioner, der er klemt ind i et fjernsyn, er det nødvendigt at vide, hvornår du skal reparere eller udskifte dit Sony-tv, hvis noget går galt.

Gennemsnitlige omkostninger ved et Sony-tv

Hvert forår frigiver Sony den nye serie HDTV'er. Sony HDTV'er varierer i billedkvalitet, størrelse, funktioner og efter serie.

S5100 er Sonys startmodel med størrelser fra 40 "til 52". Deres 40 "S5100 sælges til omkring $ 900. S-serie modellen har minimale funktioner og er perfekt til budgetkøbere.

Sony XBR9 er Sonys top-of-the-line tv med størrelser fra 32 "til 52". XBR9 i et 40 "sæt sælger for omkring $ 2300 og er fyldt med funktioner.

Når du beslutter at udskifte eller reparere et fjernsyn, spiller udgifterne til dit tv en rolle.

Gennemsnitlige reparationsomkostninger

En tv-reparationsmand opkræver normalt et rejsegebyr for at komme ud til dit hus. Ofte er gebyret for at bringe fjernsynet ind det samme. Det faktiske gennemsnit af tv-reparationsomkostninger ligger overalt fra $ 600 til $ 1000 for de fleste HDTV'er.

Er reparationsprocessen det værd?

Desværre er det ikke særlig omkostningseffektivt at få dit tv repareret. En $ 700-reparation på et $ 900-tv er simpelthen ikke prisen værd. Hvis reparatøren tilfældigt udfører sit job korrekt, og fjernsynet stadig ikke fungerer, skal du betale reparatøren og købe et nyt fjernsyn. Du bør kun få dit tv repareret, hvis omkostningerne ved reparationen er meget lavere end købsprisen på et nyt sæt, eller hvis du har købt en beskyttelsesaftale for det.

Beskyttelsesaftaler

For at sikre levetiden ved dit køb af et Sony TV skal du sørge for at hente en beskyttelsesaftale. Dette sparer dig penge, hvis dit fjernsyn skal repareres eller serviceres.