Spil Nintendo Games på iPhone fra Safari & Web NES Emulator

iPhone- og iPad-brugere har længe ønsket Nintendo-spil til at komme til iOS-platformen, men Nintendo har hidtil holdt sig væk fra at frigive indfødte spil til enhver Apple-hardware. Det har ikke stoppet entusiasterne fra at finde ud af, hvordan man kan spille Nintendo-klassikere på deres iPhones, men det betyder typisk at jailbreaking en enhed og derefter installerer en emulator fra Cydia-butikken, men WebNES er anderledes. I stedet for at kræve downloads, der knytter sig til jailbreaks, tweaks eller apps, kører WebNES helt i webbrowseren som en fuldverdig Nintendo-emulator. Det betyder, at der næsten ikke er nogen opsætning påkrævet. Det virker overraskende godt på iPhone, selvom det er lidt laggy nogle gange, og det skal også fungere godt på iPad, iPod touch eller enhver Android. (Beklager desktop OS X brugere, men du kan bruge den fremragende OpenEMU i stedet).

For at komme i gang med at spille Nintendo på din iOS-enhed, skal du bare gå over til den relevante side på en mobilenhed:

  • Åbn Safari eller Chrome-browseren i iOS og besøg http://webn.es/

Emulatoren lægges ret hurtigt, med fem spil, der er præ-bundlet at vælge imellem. Kontrolelementer er bygget direkte ind i webemulatoren, med den enkle firevejs retningsblok, A, B, Select og Start-knapper, der arbejder med vandhaner.

De udvalgte prøve spil valg er ikke Nintendo klassikere som Mario eller Zelda du sandsynligvis håber på, men som TouchArcade påpeger, kan du binde WebNES til DropBox, som giver dig mulighed for at spille dine egne NES ROM filer fra Dropbox via nettet emulator. Selvfølgelig behøver du stadig ROM'erne, og du skal bruge en Dropbox-konto til at gøre det, men processen er super enkel:

  1. Fra Webn.es - tryk på knappen [+] sammen med WebNES-logoet for at logge ind på DropBox
  2. Naviger til og tryk på den ROM-fil, du vil afspille, og vælg "Vælg" for at indlæse den

Denne tilgang bør fungere med enhver Nintendo ROM, TouchArcade demonstrerer dette med et skærmbillede af The Legend of Zelda, der spiller indbygget i Safari på en iPhone 5s:

Hvis du forsøger at indlæse WebNES-webstedet i din computerskærm, finder du det ikke vil fungere, men med de fremragende emulatorprogrammer som OpenEMU, der er ledig til desktop-Mac-brugere, bør det ikke være meget af et problem.

Have det sjovt med WebNES? Bogmær det på din iOS startskærm, og det vil være klar til at spille når som helst, du vil have nogle retro spil på spil.