Sådan nedgrader iTunes 12 Tilbage til iTunes 11

iTunes 12 bragte en redesignet brugergrænseflade, komplet med mange ændringer i hvordan tingene ser ud og hvor ting er placeret, mindre skrifttyper og fjernelse af det populære sidebjælke. Ikke alle brugere har modtaget disse ændringer godt, og nogle er ikke for begejstret for forskellene, og for nogle brugere vil de måske ønske at nedgradere iTunes 12 tilbage til iTunes 11.4-versionen, som de tidligere havde.

Vi skal vise dig, hvordan du nedgraderer fra iTunes 12 tilbage til iTunes 11 på en Mac, selv om det ikke anbefales virkelig og bør kun bruges, hvis det er absolut nødvendigt. Hvis den eneste grund til, at du vil vende tilbage til den tidligere version, er at vise sidepanelet igen, skal du bruge dette Playlists-trick i stedet.

Sikkerhedskopier din Mac med Time Machine, før du forsøger denne proces. iTunes er et kritisk element i, hvordan en computer interagerer med iOS-enheder, og hvis du bryder noget under nedgraderingen, kan du muligvis ikke bruge en iPhone eller iPad med Mac. Desuden kan manglende backup muligvis betyde at du mister dit iTunes-bibliotek og medier. Det er naturligvis uacceptabelt, og derfor er en fuld backup på forhånd nødvendig, så hvis noget går galt, kan du rulle tilbage og genoprette alt hurtigt. Gå ikke over sikkerhedskopien.

Nedgradering iTunes 12 til iTunes 11.4

Dette er noget avanceret og indebærer at fjerne en systemniveau applikation, hvilket gør den kun egnet til avancerede brugere. Du skal også downloade iTunes 11.4 som en DMG-fil og en app kaldet Pacifist, som giver brugerne mulighed for manuelt at installere apps fra pakkefiler.

 • Lav en hurtig Time Machine-backup og lad den afslutte
 • Få iTunes 11.4 fra dette direkte downloadlink (dmg-fil) eller hent det fra denne supportartikel, der er rettet mod Snow Leopard
 • Få Pacifist app til OS X her fra udvikleren, det er shareware
 • Back up Mac, har du gjort det endnu? Gå ikke over det
 • Afslut fra iTunes, hvis den er åben
 • Gå til ~ / Musik / iTunes / mappe på Mac'en og flyt mappen "iTunes Media" til et andet sted, f.eks. Skrivebordet - dette er din iTunes musik og medier, hvis du sletter dette, vil du miste din musik. Dette er et midlertidigt træk, du vil sætte det tilbage i den rigtige mappe, når du er færdig med at nedgradere iTunes
 • Start nu Pacifist
 • Åbn iTunes 11.4 DMG-filen, der blev downloadet tidligere, og træk "Installer iTunes" i det åbne Pacifist-vindue
 • Nu skal du fjerne iTunes 12, dette kan gøres på en af ​​to måder afhængigt af viden og komfortniveau:
  • De fleste brugere: Brug denne vejledning til AppCleaner til at slette iTunes
  • Kun avancerede brugere: Åbn Terminal-appen, og indtast følgende kommandostrenger i terminalen for manuelt at fjerne iTunes-appen:
  • sudo killall iTunesHelper
   sudo rm -r /Applications/iTunes.app

 • Gå tilbage til Pacifist og vælg "Indhold i Installer iTunes.pkg" og klik derefter på "Install" knappen øverst på Pacifist
 • Vælg at installere med administratorrettigheder, og erstatte eventuelle resterende iTunes-filer med den nedgraderede version
 • Afslut Pacifist, når du er færdig
 • Gå tilbage til Finder og læg din iTunes Media-mappe tilbage i brugeren / / Musik / iTunes / mappe
 • Start iTunes *, som nu er version iTunes 11.4 snarere end iTunes 12

Nu, da iTunes er åbent, vil det sandsynligvis gale dig for at installere iTunes 12 igen, bare klik for at ignorere det og vælg ikke at downloade den tilgængelige nye version.

Bemærk, at nedgradering fra iTunes 12 sandsynligvis vil begrænse din evne til at synkronisere en iPhone, iPad eller iPod touch til en Mac med iTunes. Typisk nye versioner af iOS kræver, at de nyeste versioner af iTunes til at synkronisere, gendanne og sikkerhedskopiere til, der er ingen måde omkring det.

Dette er blevet bekræftet for at fungere i OS X Mavericks og ville være det samme i OS X Mountain Lion eller Lion. Dette vil sandsynligvis ikke fungere på OS X Yosemite, fordi Yosemite altid har haft en version af iTunes 12, hvilket kunne betyde, at den eneste mulighed ville være at nedgradere fra OS X Yosemite tilbage til OS X Mavericks og derefter nedgradere iTunes 12 til 11 som beskrevet her.

Hvad med at nedgradere iTunes 12 i Windows?

På grund af den måde, hvorpå Windows installerer iTunes, er det usandsynligt, at Windows-brugere vil kunne nedgradere iTunes fra 12 til 11 som beskrevet i ovenstående gennemgang. Selvom en ældre version af Windows-installationsprogrammet kan fungere for dem på en pc. Windows-brugere kunne forsøge at afinstallere iTunes som normalt fra Windows, og geninstaller Windows ved hjælp af dette iTunes 11-installationsprogram. Hvis du forsøger det, skal du sørge for at lade os vide, hvordan det går.

* Hvis du kommer til at løbe ind i et iTunes-bibliotek, kan du ikke læse fejlmeddelelsen, du skal følge dette for at rette det.

Har du nedgrader iTunes 12 til iTunes 11 igen? Hvorfor eller hvorfor ikke?