Sådan laver du en collage på Photobucket

Photobucket er et websted, der giver computerbrugeren en nem måde at uploade og dele deres digitale fotografier på. Webstedet har en brugervenlig grænseflade med en række muligheder for redigering og lagring af onlinefotos. Blandt de mange funktioner, der tilbydes af Photobucket, er muligheden for at oprette professionelle scrapbogcollager, der kan gemmes på din konto til senere udskrivning. Flere digitale billeder kan diffunderes til et enkelt foto ved hjælp af Photobucket-webstedet. Sådan bruges denne meget nyttige funktion.

Trin 1

Arranger dine digitale billeder i en mappe på din computer. Photobucket giver dig et online-uploadværktøj, som du kan bruge til at søge efter dine fotos og sende dem op til webstedet.

Trin 2

Gå til Photobucket-webstedet, og opret en konto (se Ressourcer nedenfor).

Trin 3

Vælg den fane, der læser "mine album." Du har mulighed for at uploade dine digitale billeder via Photobucket's online-uploadværktøj og placere dem i en albummappe online eller se dine digitale billeder, der allerede er uploadet til webstedet.

Trin 4

Klik på fanen, der læser "scrapbøger". Denne fane åbner et nyt vindue, der giver dig mulighed for at oprette din digitale billedcollage ved hjælp af skabeloner, der leveres af Photobucket. Der er sider og sider med temabaserede skabeloner, der giver dig mulighed for at indsætte flere digitale billeder for at oprette din collage. Vælg en, og scrapbog-værktøjet leder dig gennem en række trin, der giver dig mulighed for at hente fotos og se dit færdige produkt.

Gem din scrapbog collage i et Photobucket album. På dette tidspunkt kan du enten se og udskrive din collage ved hjælp af online-udskrivningskilden Photobucket eller vende tilbage til dit online album for at se og redigere dine allerede eksisterende fotos.