Sådan sendes en PDF til en faxmaskine med Windows Fax

Afsendelse af en fax fra din computer giver en praktisk metode til deling af filer. Windows Fax-komponenten gør afsendelse af faxer til en nem proces. Du kan sende faxer fra din computer, så længe du har en internetforbindelse og et faxmodem. De fleste computerbrugere kan se PDF-filer (Portable Document Format). Inden du sender en PDF til en faxmaskine med Windows Fax, skal du sørge for, at programmet er konfigureret og klar til brug.

Trin 1

Dobbeltklik på PDF-filen for at åbne den.

Trin 2

Klik på "File" i PDF-vinduet, og klik derefter på "Print".

Trin 3

Klik på rullemenuen "Navn", og klik derefter på "Fax". Klik på knappen "OK".

Trin 4

Indtast modtageroplysningerne i boksene "Til" og "Faxnummer". Klik på knappen "Tilføj". Du kan indtaste flere modtagere her eller bruge knappen "Adressebog" til at vælge personer fra din kontaktliste.

Trin 5

Indtast en forside. Klik på afkrydsningsfeltet "Vælg en forsideskabelon med følgende oplysninger". Vælg skabelonen i rullemenuen "Forsideskabelon". Indtast en emnelinje og note, og klik på knappen "Næste". Alternativt kan du springe forsiden over ved at klikke på knappen "Næste", før du markerer afkrydsningsfeltet.

Klik på alternativknappen, der angiver, hvornår du vil sende faxen. Vælg en faxprioritet, og klik derefter på knappen "Næste". Gennemgå faxindstillingerne og klik på "Udfør" for at sende eller planlægge faxen.