Se Super Bowl Live Streams gratis online fra web, iPad eller iPhone

Super Bowl XLIX er her, og hvis du ikke vil gå glip af nogen af ​​Seahawks vs Patriots actionen, kan du streame spillet live i enhver webbrowser, på enhver iPad og endda på nogle iPhones, alt gratis hvis du ' re i USA.


For de fleste brugere, der ønsker at se kampen denne søndag, vil det bedste spil være at streame det live ved hjælp af en webbrowser fra NBC Sports hjemmeside. At være web-baseret fungerer dette på enhver Mac OS X-browser, Windows-browser, Linux eller måske et andet støvet gammelt operativsystem, du måtte lægge om, bare venter på at se Super Bowl med.

  • Denne NBC Sports Live Stream starter kl. 12:00 EST / 3 PM PST, kompatibel med enhver webbrowser

iPad brugere, der ønsker at se spillet, kan gøre det ved at downloade den gratis NBC Sports Live-app og tune ind på det rette tidspunkt også. Ting bliver lidt vanskeligere for iPhone, hvor kun Verizon-kunder kan få adgang til live streamen fra NFL-appen. Det betyder amerikanere med AT & T eller T-Mobile bliver nødt til at finde en anden tilgang, eller bare ikke se spillet på deres iPhone.

For internationale publikum interesseret i at se den forhåbentlig ikke-deflaterede svineskin, der flyver over nogle kunstgræs, påpeger 9to5mac, at du kan abonnere på et NFL-adgangskort for $ 10, hvilket ville gøre det muligt for streaming af spillet til næsten hvor som helst på kloden med båndbredden til støtte det. Internationale brugere, der er mere teknisk dygtige, kunne også bruge en VPN med en IP baseret på USA til at indstille NBC live streamen, hvis de var så tilbøjelige.

Nyd spillet! Og hvis du ikke er i fodbold, kan du måske spille nogle DOS-spil i stedet, det er sjovt også.