Sådan downloades sange gratis fra iTunes

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • internetforbindelse

  • iTunes-software og konto

Mens størstedelen af ​​iTunes-musik kræver betaling for downloading, har iTunes-tjenesten også en samling af gratis sange, lydbøger, videoer og podcasts tilgængelige for brugerne. For at downloade sange gratis fra iTunes skal du have softwaren installeret på din computer og en aktiv internetforbindelse.

Sådan downloades sange gratis fra iTunes

Installer iTunes på din computer, hvis du ikke allerede har softwaren. Gå til iTunes.com og klik på knappen "Download iTunes" øverst til højre i menuen. Følg instruktionerne under installationen for at aktivere softwaren og opsætte en iTunes-konto.

Åbn iTunes under din computers startmenu eller brug genvejen på skrivebordet. Klik på knappen "iTunes Store" i menuen til venstre på iTunes-skærmen. Dette indlæser iTunes-butikken i din iTunes-browser.

Klik på fanen "Musik" øverst i iTunes-browservinduet under iTunes Store. Find menuen "Hurtige links til musik" til venstre på skærmen. Klik på linket "Gratis på iTunes" for at fortsætte.

Rul gennem de gratis downloadvalg under siden Gratis på iTunes, indtil du finder et valg, du vil downloade. Klik på knappen "gratis" under markeringen. Du bliver muligvis bedt om at indtaste dit iTunes-konto-id og din adgangskode eller bliver bedt om at oprette en iTunes-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.

Vent, da det valg, du har valgt, downloades til din computer. Dette tager kun et minut eller to på en højhastighedsinternetforbindelse, hvis du downloader en sang.

Dit gratis iTunes-valg af sang skal nu downloades til din computer. Klik på linket "Musik" i menuen til venstre i din iTunes-browser for at finde den downloadede fil og afspille den på din computer.

Tips

Nogle gratis downloads af iTunes-sange findes ikke i afsnittet "Gratis i iTunes" i iTunes Store. Foretag en søgning på din yndlingssøgemaskine for gratis iTunes-sangdownloads til websteder, der viser skjulte eller eksklusive gratis sangdownloads.

Advarsler

Hvis du bruger iTunes på en computer med kun en opkaldsforbindelse til internet, kan det tage betydeligt længere tid at downloade sange.