Sådan brænder du VLC-mediefiler til DVD

VLC medieafspiller er en open source multimedie-afspiller, der er kompatibel med både Macintosh og Windows-baserede computere. .VLC-mediefiler, der ledsager afspilleren, er et containerformat til videofiler, der gemmes i en af ​​de mange kompatible videokoder, herunder .AVI, .WMV, .MOV, .MP4 og .FLV. Filerne kan brændes på en DVD i et par trin, hvis du vil overføre filerne til en anden computer, arkivere filerne eller afspille dem på DVD-afspillere, der understøtter digitale formater.

Trin 1

Indsæt en tom DVD-R- eller DVD + R-disk i computerens diskdrev. Klik på "Brænd filer til datadisk" i vinduet "Automatisk afspilning", der åbnes, når disken genkendes.

Trin 2

Vælg et navn til DVD-disken, og klik på "Vis formateringsindstillinger." Vælg formatet "Mastered" og klik på "Next" -knappen for at formatere DVD'en og åbne en iscenesættelsesmappe til brændeprocessen.

Trin 3

Højreklik på "Start" og vælg "Udforsk". Åbn mappen, der indeholder VLC-mediefiler. Klik på en VLC-fil, og træk den til iscenesættelsesmappen. Tryk på "Ctrl" -tasten for at vælge flere filer på én gang. Vent til filerne kopieres til mappen.

Klik på knappen "Brænd til disk" fra iscenesættelsesmappens værktøjslinje for at starte brændeprocessen. Din diskbrænder skriver VLC-mediefiler til DVD'en. Disken skubbes ud fra drevet, når processen er afsluttet.