Sådan oprettes et websted for medarbejdere

Et medarbejderwebsted kan styrke båndet mellem medarbejderne ved at få dem til at føle, at de er en del af et samfund. Det kan også tjene til at introducere nyt personale til virksomheden, give eksisterende medarbejdere opdaterede virksomhedsoplysninger og kan fungere som et online samfund til socialisering blandt arbejdere.

Trin 1

Opret et websted. Du kan enten ansætte en professionel, oprette en fra bunden eller bygge en ved hjælp af websitebyggeren, der tilbydes gennem mange webstedsværter.

Trin 2

Brug hjemmesiden til at forklare formålet med hjemmesiden. Overvej at medtage et billede af månedens medarbejder eller en månedlig salgsticker eller indsamlingsmåler.

Trin 3

Tilføj en side for nye medarbejdere. Denne side skal byde nye medarbejdere velkommen og informere dem om vigtige oplysninger, de bør kende, såsom virksomhedspolitikker og ensartede bestillingsprocedurer.

Trin 4

Tilføj en virksomhedshistorikside. Brug denne side til at fortælle dit personale om grundlæggerne af virksomheden, og hvor hvordan, hvornår og hvorfor det blev oprettet. Du kan også medtage nogle sjove fakta relateret til virksomheden. Billeder er altid nyttige til at opretholde interessen på et websted, så sørg for at bruge dem.

Trin 5

Tilføj en ejer- og lederbiografiside. Dette er en fantastisk måde for medarbejderne at føle sig mere forbundet med deres overordnede. Biografierne skal omfatte personlige og professionelle oplysninger. For at få medarbejderne til at føle sig mere tryg ved deres overordnede, skal du tilføje billeder af ejere og ledere i deres hverdag, sådan et billede af ejeren med sin hund.

Trin 6

Tilføj en kalender med begivenheder for at holde medarbejderne opdaterede om begivenheder, virksomheden er involveret i, og medarbejderne kan deltage i. Kalendertjenester tilbydes gennem mange webstedsværter. Alternativt kan du tilmelde dig en fjerntliggende kalendertjeneste.

Trin 7

Tilføj et opslagstavle. Denne funktion tillader ikke kun personale at kommunikere med hinanden, men ejere og ledere kan oprette en sektion på tavlen dedikeret til at informere medarbejdere om vigtige meddelelser. Denne funktion kan også øge arbejdspladsmoral, så personale kan interagere oftere. Dette er en anden service, der tilbydes gennem mange webstedshosts og fjernhostede tjenesteudbydere.

Adgangskodebeskyttet hjemmesiden for at undgå, at ikke-ansatte får adgang til siderne. Websider, der tilbyder adgangskodebeskyttelse, er authpro.com, bravenet.com og poppydog.com.