Sådan aktiveres Dark Mode på Twitter til iPhone og iPad

Twitter til iOS tilbyder en "Dark Mode" indstilling, der skifter apps udseende til et mørkere farvespektrum af grays, blues og blacks, hvilket gør det nemmere for øjnene om natten eller i lysere lysforhold.

Selvfølgelig kan nogle brugere bare foretrække Twitter app udseende, når de er i mørk tilstand eller nat tilstand, da det ser lidt mere slank ud på en iPhone eller iPad.

Uanset årsagen kan du let aktivere Dark Mode i Twitter-appen til iPhone og iPad.


Du skal naturligvis have Twitter og være en kvitterende bruger for at være relevant, hvis du ikke er en eller ikke har til hensigt at være, så gælder dette ikke for dig. Men for dem, der bruger Twitter til at følge de seneste tweets, læs videre.

Sådan aktiveres Dark Mode på Twitter til iOS

  1. Åbn Twitter-appen, tryk på knappen Hjem, og tryk derefter på din profil avatar i øverste hjørne, så du kan få adgang til indstillingerne
  2. Tryk på "Indstillinger og privatliv"
  3. Tryk på "Display og lyd"
  4. Find "Night mode" veksle og skift til ON position
  5. Afslut fra Twitter-indstillinger og brug appen som sædvanlig

Nattilstand aktiverer øjeblikkeligt, og hele app-farvespektret drejer i grunden om fra lyse hvide og grå til mørk grå, blues og sorte. Den visuelle forskel er bemærkelsesværdig, og det er sikkert mere behageligt på øjnene i svage belysningssituationer.

I stigende grad tillader mange apps en "Dark Mode" eller "Night Mode", og på ingen måde er Twitter alene. iBooks til iOS har et nat tema, Safari Reader-tilstand på iOS kan tilpasses til at være en mørk tilstand (og Safari Reader til Mac kan også ændre udseende), YouTube har en mørk tilstand, iOS slags har en med Smart Invert og endda Mac OS har en mørk tilstand, selvom den kun gælder for menulinjer og Dock og ikke ændrer den overordnede vindues grænseflade mørkere.

Hvis du kan lide apps, der har et mørkere udseende, er disse alle gode muligheder for at udforske og muligvis aktivere, foruden at bruge funktioner som Night Shift til iOS og Night Shift til Mac OS, hvilket også gør det let lettere at lave nat og begrænset belysning. også øjnene.

Så hvis du er en Twitter-bruger, så prøv Night Mode, du kan godt lide det! Og glem ikke at følge @osxdaily på Twitter også!