Ændre antallet af filer, der vises i "Åbn nyere" menupunkter i Mac OS X

Filmenuen i næsten alle filcentriske applikationer i hele OS X har en "Åbn Nylig" -indstilling, som viser de 10 seneste filer, der er blevet brugt i den givne Mac-app.

Mens 10 nyere dokumenter er en rimelig mængde, foretrækker mange af os at have nyere filer synlige i menuerne Seneste filer i OS X, og det er det, vi viser, hvordan du justerer med en enkel indstillingskifte. Brugere vil have mulighed for at indstille den seneste dokumentliste til: ingen, 5, 10, 15, 20, 30 eller en hel del 50 nyligt brugte filer, selvom

Sådan ændres antallet af nyere genstande, dokumenter, apps og servere, der vises i Mac OS X

  1. Gå til Apple-menuen, og åbn Systemindstillinger
  2. Vælg panelet "Generelt"
  3. Se efter indstillingen "Antal nyere varer" i bunden - dette vises ofte fejlagtigt i Mavericks (en fejl, formodentlig), så bare se efter undermenuen ved siden af ​​"Dokumenter, Apps og servere"
  4. Træk undermenuen og vælg antallet af nyere filer, du ønsker at vise i menuen "Åbn nyligt"
  5. Luk ud af Systemindstillinger, og afslut derefter og genstart appen (e) for at se ændringen

Ved hjælp af teksten TextEdit som eksempel, viser denne ændring for at vise 20 nylige emner mange andre muligheder i menuen "Åbn Nylig".

Det er vigtigt at bemærke, at at gøre ændringen til "Open Recent" -menuen også direkte ændrer undermenuen "Nylige emner", der er synlig i Apple-menuen ... hvorfor en kontrol på applikationsniveau er direkte korreleret med et systemniveau, er en lille ejendommelig, som det ville være mere hensigtsmæssigt for dem at være adskilte - noget der kan være muligt med en "standard write" kommando (nogen ideer? lad os vide!). På den positive side af disse indstillinger er der direkte relateret, kan det være nemmere at se filer, der muligvis har været åbnet uden brugernes samtykke, ved at øge antallet af synlige emner generelt.

Bemærk, at de, der ønsker at vende tilbage til standardvalget, vælger denne indstilling i alle versioner af OS X, er indstillet til 10 nye genstande.

Dette trick virker det samme med næsten alle versioner af Mac OS X, selv om nogle ændringer blev foretaget til OS X Mavericks, som fjerner en vis specificitet. Forud for Mavericks var brugerne i stand til at justere antallet af nylige emner på et meget specifikt grundlag og indstille et unikt nummer til programmer, dokumenter og servere. Nu er der kun en mulighed, der dækker dem alle, som også går ind i  Apple-menuen.

For dem der ikke bruger Recents-listerne, fordi de er gemt i en menu, kan du også aktivere en skjult seneste liste over varer i Dock i OS X ved at bruge en standardkommando.

Takket være @sambowne på Twitter for tip ideen, glem ikke at følge os der også.