Sådan sendes en sang til en persons telefonsvarer

At sende en sang til en persons telefonsvarer lader dem lytte til den, når de vil, og i nogle tilfælde gemme den på deres telefon. Det kan også være en måde at personalisere en stemmemeddelelse på. Google Talk er en gratis tjeneste til at sende musik og anden lyd til telefonsvarer. Du kan også optage sangen direkte, mens du forlader en telefonsvarer.

Trin 1

Tilmeld dig Google Talk. Hvis du har en gmail-konto, kan du tilmelde dig med det samme (se Referencer). Hvis du har en computer med en indbygget eller ekstern mikrofon, kan du også efterlade en telefonsvarer med din computer, selvom du ikke har din telefon med dig.

Trin 2

Ring til en ven, enten med din computermikrofon eller med din telefon. Du har nu to muligheder. Du kan afspille et stykke musik på din computer eller andre musikafspillerhøjttalere og have det i baggrunden, mens du taler over det for at efterlade en telefonsvarer.

Gå til "Foretag et opkald" i Google Talk i menuen øverst til venstre, og skriv din vens telefonnummer. For at vedhæfte en lydfil skal du klikke på "vedhæft fil" og finde filen på din computer. Dette sender musikfilen til din vens telefonsvarer, når du klikker på "Ring". Vent på, at opkaldet oprettes, og gå til telefonsvarer, og læg derefter på; filen vil allerede være sendt.