Live Stream en iPhone eller iPad Screen & Broadcast til internettet eller iMessages

Har du nogensinde ønsket at udsende en live stream af din iPhone eller iPad skærm til en gruppe mennesker? Eller måske vil du bare demonstrere noget på din iPhone til en enkelt person? Du kan nemt livestrømme iOS-skærme til verden enten via internettet eller iMessages.

Dette gøres ved at bruge den gratis Google+ Hangouts eller iMessage-app i OS X og Reflections, en fantastisk tredjepartsprogram, der lader dig spejle en iOS-enhedskærm til en Mac eller PC via AirPlay.

Grundlæggende krav til livestreamende iOS-skærm til internettet

 • Få Reflector (gratis at prøve, $ 15 for at købe)
 • Google Hangouts (del af Google+) til at sende til en gruppe eller iMessages-app til at sende til en enkelt bruger

Når du har opfyldt kravene, er det meget nemt at konfigurere live streamen til enten en gruppe eller en enkelt person.

Sådan udsendes en iPhone eller iPad Screen Live til andre

 • Start Refleksion på Mac eller PC for at starte AirPlay-serveren
 • Fra iOS-enheden skal du svinge op for at afsløre kontrolcenteret for at finde AirPlay-indstillinger (i ældre iOS-versioner skal du dobbeltklikke på startknappen og trække til venstre i applinjen for at finde AirPlay-knappen)
 • Vælg AirPlay, og vælg derefter computeren, der kører Reflection som AirPlay-modtageren, og vælg derefter "Spejl" enheden for at starte spejling af enhedens skærm til Mac / PC'en, der kører Reflector-serveren
 • Til udsendelse lever i en gruppe :
  • Gå til Google Hangouts og klik på linket "Skærmdeling", vælg derefter din iPad eller iPhone-skærm for at begynde at dele skærmen med dem i Hangouten.
 • Til udsendelse lever til en enkelt person :
  • Åbn beskeder app, start en chat med hvem du vil dele skærmen med, og træk derefter menuen "Buddies" og vælg "Del min skærm med [persons navn]"

Det er det! Dette er overraskende simpelt for enten at streame iOS-skærmen til en gruppe eller til en person, og det er en fantastisk måde at gå folk gennem ting, køre demonstrationer eller hvad du ellers kan tænke på.

Et lignende trick giver dig mulighed for at sende et levende iPhone-kamera til et Apple TV, men der er ingen grund til, at du ikke kunne bruge dette til at sende live video til internettet ved hjælp af iPhone eller iPad kameraet.

Hoveder op til LifeHacker for den gode Google Hangouts tip