Sådan zoomer du kameraet på iPhone

Du kan bruge en zoom-in-funktion på de hardwarekameraer, der følger med på iPhone, iPad og iPod touch. Zoomtricket er temmelig nemt at beherske, men indtil nogen viser dig, hvordan du får adgang til det, er zoomingen skjult fra de normale kameraindstillinger. Vi præciserer præcis, hvordan du zoomer og zoomer ud med kameraet på en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch, og kører en hvilken som helst version af iOS.

Sådan aktiveres og bruges zoom:

Sådan bruges kamerazoom på iPhone, iPad, iPod Touch

Hver iOS-enhed med et kamera kan bruge en digital zoom-funktion, tricket er det samme uanset hvilken version af iOS du bruger og uanset iPhone, iPad eller iPod touch. Sådan fungerer zoomning på iPhone-kameraer:

  1. Åbn kameraprogrammet, hvis du ikke allerede har gjort det, eller skru op for at få adgang til låseskærmkameraet
  2. Brug en knivbevægelse på skærmen for at starte kamerazoomfunktionen
  3. Brug en udadgående gestus til at zoome ind, eller brug en knivbevægelse til at zoome ud

Når forstørrelsesbjælken er til stede, kan du også glide på selve linjen for at zoome ind og ud, men forstørrelses- / zoombjælken vises kun med en kniv- eller spredebesætning.

Husk, at iPhone-kameraets zoomfunktion i øjeblikket er begrænset til digital zoom, betyder det grundlæggende, at et standardfoto er taget og derefter automatisk beskåret rundt om den del, du zoomede ind i, efterligner en ægte zoomfunktion. Dette er en almindelig praksis på alle digitale kameraer og smartphones, men den resulterende zoom i billeder er kornere end et udvidet billede ville være. At beskære og zoome evnen er en opgave, som alle kunne gøre selv manuelt i iPhoto eller en anden grundlæggende billedredigeringsapp, og derfor er det ofte bedre at ignorere den digitale zoomfunktion og bare tage et standardfoto for senere at redigere dig selv.

Bemærk, at alle iPhone-kameraer kan zoome, inklusive iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 5s, 4s, 4 osv. Det samme gælder for iPad, iPad Mini, iPad Air og iPod touch - hvis enheden har et kamera, den kan zoome.

Dette virker det samme i alle versioner af iOS, men kniv- og spredningsfunktionerne kommer fra senere udgivelser, mens zoomlinjen er den samme måde, som den fungerede i tidligere versioner af iOS.

Du kan bruge kamerazoom, om kameraet er tilgængeligt fra en app, den dedikerede kameraapp, låseskærmkamera eller enhver anden tilstand, der åbner enhedens hardwarekamera.