Sluk skærmbilledet og tøm papirklip lydeffekter i Mac OS X

Når som helst du tager et skærmbillede i Mac OS X eller tømmer papirkurven, hører du en lille lydeffekt, der følger med handlingen. Med et skærmbillede lyder det som et kameraudløser klikker, og med papirkurven lyder det lidt som en masse papirer, der bliver krøllet og dumpet ud.

Søde lydeffekter, og de tjener bestemt deres formål at advare en bruger til afslutningen af ​​opgaven ved hånden, men er de nødvendige? Uanset om du vil have lydfejl eller ej, skal du bestemme, men du kan let slå af og slukke for disse Finder-lydeffekter ved at skifte en indstilling:

Sådan deaktiveres papirkurven, skærmbilledet og brugergrænsefladelydene i Mac OS X

  1. Træk ned Apple-menuen, og åbn Systemindstillinger
  2. Vælg "Sound" præferencepanelet
  3. Under fanen "Sound Effect" skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Play sound effects for user interface"

Du kan bekræfte ændringerne har fundet sted ved at tage et skærmbillede, tømme papirkurven eller udføre en anden opgave på Finder-niveau, der normalt havde lydfejl i forbindelse med det. Selvfølgelig foregår handlingerne stadig, der er ikke længere lydeffekter forbundet med dem. Dette synes også at slå lyden fra Notification Center lyst, hvis du er træt af at høre den ene også.

Muting system lyd vil også have samme effekt, men det dæmmer naturligvis alting, og ellers er der ingen måde i GUI'en til at dæmpe lydeffekterne uden for Preference-skiftet. Omdrejningspunktet til kommandolinjen giver os dog muligheder for at håndtere papirkurven stille og lydløst at tage et skærmbillede.

Du kan også bruge kommandolinjeværktøjet "screencapture" til lydløst at tage et screenshot:

screencapture -x quiet.jpg

Screencapture kommandoen har også mange andre anvendelser, du kan læse mere om det her.

På samme måde kan du tømme papirkurven fra kommandolinjen, som også ikke giver lydfejlen i processen.

rm ~/.Trash/*

Med det trick med sudo eller chflags vil også tvinge skraldet fra kommandolinjen, igen uden lyd, selv i de mest stædige situationer.

Standardindstillinger Skriv kommando for at deaktivere System UI Audio lydeffekter

Hvis du foretrækker at bruge en standardkommando til at deaktivere systemets UI-lydeffekter, kan det gøres ved at bruge følgende:

defaults write com.apple.systemsound "com.apple.sound.uiaudio.enabled" -int 0

Hvis du vil skifte indstillingen tilbage til standard, så er system-UI-lyd igen, skal du bruge følgende:

defaults write com.apple.systemsound "com.apple.sound.uiaudio.enabled" -int 1

Takket være @jhuckaby for standard ide!