4 Bedøvelse Earth Night Lights Baggrunde fra NASA

NASA producerer konsekvent imponerende og inspirerende billeder af vores jord, solsystem og univers, hvoraf mange gør ekstraordinære wallpapers til vores stationære og hjemme skærme, og disse nye billeder af vores hjemmeplan om natten er ingen undtagelse.

Fra NASAs Goddard Space Flight Center viser disse fire billeder med høj opløsning Jorden og de store beboelseshistorier af mennesker, der gløder fra lysforurening, og viser hvor byerne og befolkningscentrene er på planeten. Billederne fokuserer på flere regioner, men her fokuserer vi på fire primære kompositioner: Nordamerika og USA, Europa og Afrika, Asien og Amerika.


Klik på et billede nedenfor for at starte den fulde version i et nyt vindue, hvor du kan downloade billedet fra NASA og sætte det som dit tapet. Hvis du ikke er bekendt med denne proces, kan du læse, hvordan du indstiller et billede som tapet på iPhone eller iPad her, og hvordan du ændrer skrivebordsbilledet på Mac OS her.

Nordamerika om natten

Globe: Europa og Afrika om natten

Globe: Asien om natten

Globe: Americas om natten

Billedkredit: NASA Earth Observatory-billeder af Joshua Stevens, der bruger Suomi NPP VIIRS data fra Miguel Román, NASAs Goddard Space Flight Center

Billedkreditter: NASA Earth Observatory-billeder af Joshua Stevens, der bruger Suomi NPP VIIRS data fra Miguel Román, NASAs Goddard Space Flight Center

Hvis du er interesseret i at se endnu mere fra denne samling, herunder interessante nærbilleder fra forskellige befolkningscentre rundt om i verden, og hvordan de er vokset og ændret de seneste år som observeret fra rummet, tjek denne nat lysside på Nasa.gov. Er ikke science cool?

Og hvis du vil have ekstra flotte tapeter, så tjek nogle andre natbilleder af planeten eller gennemse vores mange tapetindlæg her.