Sådan oprettes Google til min startside og søgemaskine

Brug af Google som din startside og standardsøgemaskine kan gøre din browsing hurtigere ved at eliminere behovet for at finde Google i alternative søgemaskiner. Alle webbrowsere tilbyder en praktisk URL-side til startsiden i menuen Indstillinger, så det er lige så enkelt at dirigere nye browservinduer til Google som at kopiere og indsætte "www.google.com" i det relevante tekstfelt. Hvis du er en Internet Explorer-bruger, skal du installere en browser-tilføjelse via dialogboksen Administrer tilføjelsesprogrammer for at ændre din standardsøgemaskine. Andre browsere inkluderer Google-søgning i deres indstillingsmenuer.

Internet Explorer

Trin 1

Åbn Google-hovedsiden. For at undgå at gemme flere startsider, skal du sikre dig, at andre åbne faner er lukket.

Trin 2

Klik på ikonet "Gear" på IE-værktøjslinjen, og vælg "Internetindstillinger". I sektionen Startside skal du klikke på "Brug aktuelle" for at indstille din startside til Google. Klik på "Anvend" og "OK" for at gemme dine ændringer.

Trin 3

Installer en browser-tilføjelse ved at klikke på ikonet "Gear" og vælge "Administrer tilføjelsesprogrammer." Da IE kun leveres med Bing-søgemaskinen som standard, er det nødvendigt at downloade en gratis Google-søgemaskine-tilføjelse til din browser.

Trin 4

Vælg "Søgeudbydere" i menuen Tilføjelsestyper, og klik på "Find flere søgeudbydere." Internet Explorer-galleriet åbnes i et nyt browservindue.

Vælg "Google" i menuen Tilføjelsesprogrammer, og klik på "Føj til Internet Explorer." Når du bliver bedt om det, skal du vælge "Gør dette til min standardsøgeleverandør" og klikke på "Tilføj". Genstart Internet Explorer for at foretage ændringerne.

Mozilla Firefox

Trin 1

Åbn Google i en ny browserfane eller et nyt vindue.

Trin 2

Gør Google til din startside ved at klikke på "Google" -ikonet i adresselinjen, trække det til værktøjslinjen og slippe det over knappen Hjem. Klik på “Ja”, når du bliver bedt om at gemme dine ændringer.

Indstil Google som din standardsøgemaskine ved at klikke på pil ned i værktøjslinjen Søgefelt og vælge "Google"

Google Chrome

Trin 1

Klik på menuen "Chrome", og vælg "Indstillinger". I afsnittet Udseende skal du vælge "Vis hjemmeknap" og klikke på "Skift" ud for "Ny fane-side."

Trin 2

Vælg "Åbn denne side" i dialogboksen Startside. Indtast "https://www.google.com" (uden anførselstegn) i tekstfeltet. Klik på "OK".

Angiv Google som din standardsøgemaskine ved at klikke på rullemenuen i sektionen Søg og vælge "Google". Dine ændringer gemmes automatisk, og du kan lukke menuen Indstillinger ved at lukke browserfanen.