Mac OS X Lion Drops Rosetta Support til PowerPC Apps

Dette er for det meste en påmindelse, men Mac OS X Lion omfatter ikke support til PowerPC-applikationer, der løber gennem Rosetta. Dette er vigtigt for brugere, der fortsætter med at stole på gamle PPC-apps, og det kan svigte nogle brugernes beslutning om, hvorvidt de skal opgradere til Lion eller ikke, og offentliggør den næste måned.

Ganske vist er den Rosetta-afhængige gruppe sandsynligvis ret lille i sammenligning med den bredere Mac OS X-brugerbase. Rosetta apps er mindst 5 år gamle, hvilket er da Apple lavede hardware switch fra PPC til Intel CPU's.

Uden for dette og manglen på 32-bit Core Duo / Solo er Lion systemkravene overraskende lette og tilgivende.

Denne påmindelse kommer via MacRumors, og de citerer MacWorld, og siger, at hvis du stadig har brug for Rosetta-support, kan du måske bare prøve at starte med dual boot Lion and Snow Leopard.

Bredt har du et par muligheder. Den ene er at oprette en dual-boot Mac - en der kan starte fra to volumener. Én lydstyrke indeholder Lion og en anden kører en ældre version af Mac OS. Når du skal bruge en kvalitet på Rosetta, starter du i det ældre operativsystem. Og ja det er en smerte.

Det er en løsning, men det lyder som en besvær for mig. Løven ligner en stor opgradering, så personligt tror jeg, jeg ville bare dytte Rosetta apps.