Sådan aktiveres "Type til Siri" på Mac

Mens Siri måske er bedst kendt som stemmeassistent bundtet på moderne Macintosh-computere og iOS-enheder, kan Siri også interagere med ved at skrive gode gamle tekstkommandoer.

Ved at aktivere Type til Siri på Mac, kan du bruge Siri slags som en tekstbaseret virtuel assistent, hvor udskrivning "sæt en timer i 5 minutter" har samme effekt som den samme verbale udtale ville.

Type til Siri er en tilgængelighed i Mac OS (og iOS, selv om vi fokuserer på førstnævnte i denne specifikke artikel), men

Sådan aktiveres Type til Siri på Mac OS

Type til Siri kræver MacOS High Sierra 10.13 eller nyere, det understøttes ikke i Sierra eller tidligere MacOS-udgivelser, uanset om de har generel Siri-understøttelse eller på anden måde.

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger"
  2. Vælg "Tilgængelighed" og rul i menuen til venstre og vælg "Siri"
  3. Marker afkrydsningsfeltet for "Aktiver Type til Siri" for at tænde funktionen
  4. Luk ud af Systemindstillinger som normalt

Nu kan du bruge Type til Siri, interagere med Siri ved at skrive kommandoer frem for at tale dem.

Brug af Type til Siri på Mac er stort set, hvad du ville forvente. Aktiver Siri som du normalt ville have på Mac, enten ved at trykke på det lille Siri-ikon i øverste højre hjørne, ikonet i Dock eller en tastaturgenvej, og Siri vil blive indkaldt som normalt. Men i stedet for at sige en kommando begynder du at skrive i stedet. For eksempel "Hvad er klokken i London?" Eller "Indstil en alarm til 6:00".

Hvad du normalt vil interagere med stemme, kan nu gøres ved at skrive i stedet, prøv et par ting ud. Hvis du har brug for nogle ideer, skal du se denne enorme liste over Siri-kommandoer, vores mange Siri-tips eller endda de sjove Siri-kommandoer til ting lidt på den lysere side.

Mens dette vedrører Mac, findes Type til Siri også på iPhone og iPad, men det er uden tvivl mindre nyttigt i IOS-verdenen, da disse enheder ikke er som typing drevet som en Mac ville være.