Sådan sporer du med GPS og Google Maps (10 trin)

Med opfindelsen af ​​smartphones og globale positioneringssystemer er det ikke svært at finde, hvor dine venner og familie befinder sig på et givet tidspunkt. Google har oprettet applikationer, der giver dig mulighed for ikke kun at finde retninger, men også mennesker. Disse applikationer sender konstant oplysninger om din placering til Google, så de bedste anvisninger kan oprettes fra din placering. Med deres Google Latitude-applikation kan du se nøjagtigt, hvor dine venner er. For et mindre gebyr kan du også spore GPS-signalet fra andre mobilenheder ved hjælp af AccuTracking.

Google kort

Trin 1

Tilmeld dig en gratis Gmail-konto.

Trin 2

Download Google Maps med Google Latitude til din mobiltelefon.

Trin 3

Inviter venner eller familie til at downloade Google Latitude til deres mobiltelefoner.

Aktivér Google Latitude på din mobiltelefon. Du vil være i stand til at spore placeringer for alle, du kender, der er forbundet til Google Latitude.

GPS

Trin 1

Tilmeld dig en konto med AccuTracking. Der er et par prisindstillinger at vælge imellem afhængigt af dine sporingsbehov.

Trin 2

Download AccuTracking-software til din mobilenhed.

Trin 3

Log ind på din AccuTracking-konto fra din computer.

Trin 4

Klik på "Generer tracker-id" fra siden Administrer enheder for at vælge den enhed, du ønsker at blive sporet.

Trin 5

Åbn AccuTracking-applikationen på din mobiltelefon.

Indtast AccuTracking ID i den prompt, der vises på mobiltelefonen. Programmet begynder at sende information til AccuTracking inden for to minutter. Den mobile enhed overvåges nu ved hjælp af GPS.