Sådan opdateres Apple TV tvOS Software

Den nye Apple TV 4th generation model har mange forbedringer og funktioner, der gør det til en god tilføjelse til et fjernsyn og stue, men for at få mest muligt ud af det nye Apple TV, vil du være sikker på at du regelmæssigt opdaterer tvOS, systemsoftwaren der kører på enheden. Opdatering af tvOS er simpel nok, og der er faktisk en mulighed for at håndtere det for dig automatisk også. Til dette formål vil vi vise dig, hvordan du manuelt opdaterer din Apple TV tvOS software, så du kan være sikker på at få den nyeste version med de nyeste funktioner.

Opdatering af tvOS opnås lettere via Apple TV selv ved at gøre følgende: Du skal bruge enheden til at have en aktiv internetforbindelse til at tvOS-opdateringen kan hentes og installeres korrekt.

Opdaterer tvOS på Apple TV 4th Generation

Det nyeste Apple TV opdateres nemt via en Over Air-mekanismen på selve Apple TV:

  1. Åbn appen Indstillinger på Apple TV og gå til "System" og se under Vedligeholdelse
  2. Gå til "Softwareopdateringer" og vælg "Opdater software" og vent indtil Apple TV-opdateringen henter
  3. Når du bliver bedt om, at tvOS-opdateringen er færdig med at downloade til Apple TV, skal du vælge "Download and Install" for at starte installationen. Enheden starter opdateringsprocessen, og du får vist en statuslinje, der angiver, hvor langt opdateringsprocessen er Når du er færdig med at installere tvOS-opdatering, genstarter Apple TV automatisk i den nyeste version

Opdatering af Apple TV-software på 3. og 2. gen Hardware

Ældre Apple TV-enheder kan opdatere systemsoftware meget lignende:

  1. Åbn appen Settings på Apple TV, og gå derefter til "General" og til "Software Update"
  2. Installer eventuelle opdateringer, du ser tilgængelige med "Opdater nu"

Processen er generelt ret hurtig, men det afhænger af, hvor hurtigt din internetforbindelse er, da tvOS-opdateringen hentes fra Apple-servere.

En anden tilgang er at opdatere tvOS manuelt via IPSW via iTunes, et USB-kabel og en computer, men det er lidt mere teknisk og sjældent nødvendigt. Derfor bør du, når det er muligt, stole på den automatiske opdateringsfunktion af tvOS eller opdatere manuelt via Apple Tv Software Update-mekanisme som vist ovenfor.

Mange af Apple TV-enhederne derude har opdateringer til rådighed for dem, især hvis de er helt nye og ikke er blevet opdateret endnu, så hvis du bare har et nyt Apple TV, skal du sørge for, at der er tilgængelige softwareopdateringer, som du kan gå glip af vigtige funktioner som evnen til at bruge fjernbetjeningen på iPhone som tastaturindgang på tvOS.