Foretrukne alternativer til tidsure

Før tid ure blev opfundet, arbejdede alle fra sun-up til sun-down. Da dagslyset bestemte arbejdsdagen, var timerne kortere om vinteren og længere om sommeren. Under den industrielle revolution stoppede fabrikkerne med at betale for dagen og begyndte at betale pr. Time. Denne ændring ansporede udviklingen af ​​det første tidsur i 1888. Meget har ændret sig siden da, og arbejdsgivere bruger i dag computere, internettet og mobile enheder til at spore tid på innovative måder.

uDeltag

UAttend Employee Management System er en innovativ måde at spore timer på et budget. Dette softwarebaserede system holder omkostningerne nede, mens de leverer kraftfulde funktioner som plug-n-play-tidsure og ekstern punch-in, punch-out gennem en browser eller telefon. Processing Point siger, at dets uAttend-system "er det mest overkommelige tidsur-system, der er tilgængeligt." De siger også, at det er "det eneste ur med livstidsgaranti." UAttend-softwaren tappes ind på dit netværk og internettet for at give dig beføjelse til at få lønrapporter og administrere medarbejdere overalt i verden. Det kan håndtere ubegrænsede medarbejdere og tidsure, og det fungerer på pc-, Mac- eller Linux-computere. Biometriske tidsure vil også være tilgængelige inden udgangen af ​​2010.

PocketClock / GPS

Entreprenører kender værdien af ​​at kontrollere omkostninger, og en stor del af det er arbejdskraft. Exaktimes PocketClock / GPS-tidsstyringssoftware fortæller tilsynsførende, hvornår deres besætning ankommer til jobstedet, og hvornår de forlader. Den kører på Windows Mobile PDA'er og smartphones, BlackBerrys, Apple iPhones, iPads og iPod Touch. Besætningsmedlemmer slår ind og ud med softwaren for at logge de job, de laver. Hver gang et besætningsmedlem bruger softwaren til at foretage en post, registrerer PocketClock / GPS deres placering. Tilsynsførende kan se disse data for at bekræfte, at deres arbejdere er, hvor de skal være. De kan også spore, hvor lang tid det tager for et besætningsmedlem at rejse mellem job. Tilsynsførere kan endda indstille virtuelle GPS-omkredse og bruge billeder og lyd fra hvert sted til at identificere det i systemet. PocketClock / GPS sporer disse perimetre, og hvis en arbejdstager forlader et tildelt område i løbet af dagen, registrerer softwaren det.

Handlingsmaskinen

Internettet har gjort det muligt for virksomheder at spare penge ved at ansætte freelance-medarbejdere. Mens meget af arbejdet udføres for et bestemt gebyr, betales noget af det pr. Time. Derek Franklins Action Machine-software til pc bringer ansvarlighed til denne proces og motiverer freelancere til at få mere gjort. Projektlisten, gittersystemet og flere timere gør det nemt for brugerne at strukturere deres dag. Almindelige projekter, såsom skrivning, marketing og ærinder, er inkluderet, men du kan også tilføje dine egne. For at programmere en dags tidsplan skal du vælge et ønsket projekt, indstille dets timer og trække det over til nettet. Du gentager denne proces med andre projekter for at udfylde tidsplanen. Når du er klar til at starte, skal du klikke på den første timer og arbejde, indtil alarmen går. Klik derefter på den næste og så videre, indtil din dag er forbi. Du kan endda udskrive aktivitetsrapporter og dele dem med din chef.