Hvad er forskellen i guld HDMI-kabler Vs. Normale HDMI-kabler?

High definition multimedia interface eller HDMI kabler bruges til at forbinde high definition elektronik som en Blu-ray afspiller og en Sony PS3 til dit high definition tv. HDMI er i stand til at understøtte standard, forbedrede og high definition signaler samt flerkanals lyd på et enkelt kabel. Disse kabler leveres normalt med enten guld- eller sølvbelagte stik.

Guld HDMI-kabler

Guld HDMI-kabler leveres med forgyldte stik og siges at tilbyde bedre kvalitet i dit billede og lyd. Dog er det kun stik, der er forgyldt. Ledningen i selve kablet er kobber. Guld HDMI-stik kan tilbyde en højere gauge ledning inde i selve kablet, hvilket er ideelt til højere processorhastigheder (240 MHz). Guld HDMI-kabler er også modstandsdygtige over for pletter, hvilket giver et renere, pænere udseende.

Sliver HDMI-kabler

Sølv HDMI-kabler indeholder enten ægte sølv eller en slags sølvlodning, der plader stikket. Disse kabler inde samarbejder ligesom de guld og tilbyder den samme type ydelse. Denne kabeltype er ideel til behandlingshastigheder på 60MHz. til 120 MHz. Sølv- eller "almindelige" HDMI-kabler er normalt betydeligt billigere end de guldkabler.

Viden er magt

Detailhandlere gør meget for at reklamere for forgyldte HDMI-kabler. Sandheden er dog, at der ikke er nogen forskel i de to typer kabler. Medmindre du kører et HDMI-kabel, der er over 25 fod langt, er der ingen forskel i kvaliteten af ​​dit HD-billede og din lyd. Forgyldte HDMI-kabler er mere af en luksus og er ikke nødvendige for at nyde dit HDTV.