Simuler internetforbindelse og båndbreddehastigheder med Network Link Conditioner i Mac OS X

En nylig tilføjelse til Mac OS X og moderne versioner af Xcode udviklingsværktøjer er et værktøj kaldet Network Link Conditioner, et meget tilpasseligt værktøj, der lader dig simulere en række fælles internetforbindelseshastigheder .

Værktøjet er rettet mod Mac og iOS-udviklere, så de kan teste deres apps responstider på en række netværksforhold, men det er også yderst nyttigt for it-administratorer, netværksadministratorer og webudviklere. Dybest set alle, der har brug for at simulere en bestemt internetforbindelse hastighed kan drage nytte af hjælpeprogrammet, og det er en gratis download tilgængelig fra Apple.


For at få adgang til Network Link Conditioner skal du enten installere hele Xcode-pakken eller med et udvikler-id, download kun hardware IO Tools-pakken og installere den derfra. Enten fungerer det samme, så brug den metode, der passer bedst til din Mac-situation.

Få Network Link Conditioner i OS X for at simulere forbindelseshastigheder

 1. Download og installer Xcode (App Store link) en gratis download til OS X brugere, eller gå til siden Developer Downloads og log ind for at få adgang til "Hardware IO Tools" separat download - brug derefter enten nedenstående metode for at få adgang til værktøjet
  • Med Xcode: Når Xcode er installeret, skal du fortsætte til:
  • /Applications/Utilities/Network Link Conditioner/

  • Med Hardware IO Værktøjer: Hvis du lige har downloadet Hardware IO Værktøjer, skal du montere dmg-filen og dobbeltklikke på Network Link Conditioner for at installere præferencepanelet i OS X
 2. Dobbeltklik på "Network Link Conditioner.prefPane" for at indlæse programmet i Systemindstillinger
 3. Åbn systemindstillinger i OS X og vælg "Netværkslinkskonditionering" for at få adgang til værktøjet og simulere forskellige internetforbindelseshastigheder

Du kan straks bruge båndbredde simulatoren.

Simuler specifikke internetforbindelseshastigheder på Mac'en ved hjælp af Network Link Conditioner

Netværkslinkkonditioneringsværktøjet er ret nemt at bruge og noget selvforklarende. Vælg bare en båndbreddeprofil, du vil simulere, og klik på "ON" -knappen for at aktivere det med det samme. Ændringen sker øjeblikkeligt til maskinens netværk.

De standardvalg for internetforbindelse, der er tilgængelige som profiler, er:

 • LTE - Gennemsnitlig sag, en temmelig hurtig forbindelse med god tilslutning med minimal pakke tab
 • 3G - Gennemsnitlig sag, god tilslutning eller tabt netværk
 • Kabelmodem
 • DSL
 • Edge - Gennemsnitlig sag, god tilslutning eller tabt netværk
 • Wifi - Gennemsnitlig sag, god tilslutning eller tabt netværk

Hvis du finder de eksisterende båndbreddeprofiler for begrænsende, skal du klikke på det lille låsikon i nederste venstre hjørne og derefter på knappen "Administrer profiler" nederst til højre for at oprette eller redigere en ny profil. Her kan du indstille ting som downlink og uplink båndbredde, op og ned pakker faldt, respons forsinkelse og endda DNS forsinkelse.

Hvis du laver nogen form for udviklingsarbejde, netværksadministration eller noget andet, der kræver test af potentielle brugere internetforbindelse hastigheder, det være sig en iPhone app, brug af fjernnet eller et websted, anbefales Network Link Conditioner, installer det nu . Du kan endda bruge hjælpeprogrammet på en parret udvikling iPhone eller iPad også gennem enhederne Developer Settings.

Når du er færdig, skal du sørge for at slå Network Link Conditioner tilbage "Off" i præferencepanelet, ellers vil internetens internetforbindelsehastighed fortsætte med at efterligne, hvilken indstillingsprofil der er valgt.

Network Link Conditioner har været tilgængelig for Xcode siden Xcode 4.1, så enhver version af den vil have den nyttige hjælpeprogram. I nyere versioner af OS X og Xcode behøver du ikke engang at downloade Xcode, og som nævnt kan du vælge den separate Hardware IO Tools download i stedet for at installere værktøjet direkte på en Mac.