iPad 5, iPad Mini 2, Mac Pro, og OS X Mavericks Event Set til 22. oktober

Apple vil afsløre nye iPad-modeller tirsdag den 22. oktober, ifølge en rapport fra den godt forbundne AllThingsD. Selvom en ny iPad 5 og iPad Mini vil være de største attraktioner i arrangementet, vil Apple også bruge lidt tid på at diskutere den meget forventede nye Mac Pro, og OS X Mavericks, der foreslår, at disse produkter er udgivelsesdatoer også nært forestående.Ifølge rapporten forventes den kommende iPad 5 at være lysere og tyndere, med et forbedret kamera og køre 64-bit A7-CPU'en, der debuterede i iPhone 5S'en. IPad Mini 2 vil efter sigende have en nethindenhed, og modtage også A7-CPU'en. AllThingsD siger, det er ikke klart, om TouchID-sensoren kommer til iPad-line-up endnu, men foreslår, at det er en mulighed.

Den nye Mac Pro er en betydelig revision rettet mod det professionelle marked. OS X Mavericks har over 200 nye tilføjelser og forbedringer til Mac-operativsystemet.

AllThingsD angiver ikke udgivelsesdatoer for nogen af ​​produktlanceringene, men Apple udsender normalt produkter snart efter sådanne begivenheder. Officielt har Apple kun sagt, at OS X Mavericks og Mac Pro ville ankomme engang i efteråret.