Ravenhearst Skeleton Key Cheats

"Mystery Case Files: Ravenhearst" er et uhyggeligt skjult objekt-spil udgivet af Activision i 2007 til både pc og Mac. I spillet skal du søge i Ravenhearst Manor efter de tabte sider i Emma Ravenhearsts dagbog. Opfyld dit mål, og du vil afsløre en tragisk kærlighedshistorie. Herregården indeholder mere end 32 værelser, der gemmer tusinder af genstande.

Tjek dit kort

For at afslutte den sidste fase af "Ravenhearst" og afslutte spillet, skal du komme ind i kælderen. Dette er lettere sagt end gjort, da låsen på kælderdøren kræver syv skeletnøgler skjult i hele herregården (hvilket forlænger den samlede spilletid ved at få dig til at foretage betydelige mængder backtracking).

Det første trin er at klikke på dit kort. Du vil bemærke, at et antal faner er fremhævet. Dette er de forskellige placeringer, du skal vende tilbage til for at få alle de nøgler, du har brug for. Den rækkefølge, som du søger efter nøgler, er dog meget vigtig - du skal arbejde dig ned fra toppen af ​​herregården (og hvis du finder en nøgle ude af rækkefølge, skal du genstarte puslespillet fra bunden).

Pas på falske nøgler

Du har kun brug for syv skeletnøgler, men der er langt mere end syv nøgler skjult i hele herregården. Tricket er at vide, hvilke taster der er de rigtige taster. Nogle nøgler kan være falske, og måden at lære dette på er at fortsætte med at kontrollere din kælderfane på kortet - hvis den slukker på et tidspunkt, har du taget en falsk nøgle. Så grundlæggende skal du kontrollere dit kort hver gang efter du har taget en nøgle for at vide, om du har den rigtige eller ej. Hvis du ikke gør det, skal du fortsætte med at søge på gulvet, indtil du gør det.

Nøgleplaceringer

Først skal du søge i tårnet, indtil du finder en "rigtig" nøgle (husk at klikke på kortet for at dobbelttjekke). Steder, hvor du kan finde en nøgle, inkluderer enkens gang (ved siden af ​​trådklipperne) og under loftets vindue.

Først efter at du har fundet nøglen i tårnet, skal du flytte ned til tredje sal og finde en nøgle et af følgende steder: soveværelse (ved siden af ​​brystet, mod vinduet eller i garderoben), børnehave (ved siden af dukkerne), studiet (under legetøjsbilen) eller biblioteket (pejs).

Herfra skal du gå til anden sal. Du bliver nødt til at finde to nøgler på disse steder: musiklokale (cykelpumpe), spillerum (harpe), teater (lampe), opbevaringsrum (rustning), taxidermirum (ved tromlen), gæstekvarter (baldakin) eller gæstebadeværelse (sparegris).

Nu videre til første sal, hvor du finder to nøgler skjult på disse placeringer: stue (statue), spisestue (hængende lys), køkken (bord), stue (kiste), indgang (statue), tjenerboliger ( under dollar), veranda (søjle).

Er der næsten! Gå nu til stueetagen og find en nøgle på et af disse steder: skur (suppe), træhus (blå bånd), baghave (kofanger på bil), have (økse), garage (trehjulet cykel), drivhus (kikkert).

Du har dine syv nøgler. Gå til kælderen, lås døren op og se den sidste overraskelse!