Du kan nu downloade iOS 11 Public Beta 4 og MacOS High Sierra Public Beta 4

Apple har udgivet den fjerde offentlige beta-version af macOS High Sierra 10.13 og iOS 11. Bygningen ankommer efter udgivelsen af ​​iOS 11-udvikleren beta 5 og macOS 10.13 dev beta 5 en dag tidligere og indeholder de samme ændringer som udviklerversionen, herunder mindre justeringer af nogle ikoner i iOS. Derudover er tvOS 11 public beta 4 tilgængelig for Apple TV beta brugere.


iOS 11 public beta 4 og macOS High Sierra 10.13 public beta 4 er tilgængelige for download nu via de respektive software opdaterings mekanismer på en Mac, iPhone eller iPad. I iOS ligger det i appen "Indstillinger" og på en Mac, der er inde i Mac App Store-opdateringer sektionen. tvOS tilbyder også systemopdateringer via appen Apple TV Settings.

Enhver bruger kan deltage i det offentlige beta-program til iOS og macOS, men beta systemsoftware er notorisk upålidelig og tilbyder en buggieroplevelse end en endelig systemsoftwareopbygning.

Dem, der er interesseret i at installere iOS 11 offentlig beta eller kører macOS High Sierra public beta, kan tilmelde enhver kompatibel computer eller enhed i de respektive beta testprogrammer via Apple. Brugere skal altid sikkerhedskopiere en enhed, før du installerer beta-systemsoftware og helst bruge hardware, der ikke er primære enheder.

Endelige versioner af MacOS High Sierra, tvOS 11 og iOS 11 vil blive frigivet i efteråret.