Kan du downloade podcasts til iPod Shuffle?

Mens det mangler nogle af funktionerne i sine iPod-brødre - nemlig farveskærmen, der er til stede med Classic, Nano og Touch - kan iPod Shuffle afspille de samme typer lydindhold som andre iPods - inklusive podcasts.

Download af podcasts

For at tilføje podcasts til din iPod Shuffle skal du slutte din iPod til din computer, som du ville tilføje musik, men i stedet for at klikke på musikfiler, der skal overføres i dit iTunes-bibliotek, skal du klikke på "Podcasts" i stedet.

Første og anden generation

For at afspille podcasts på første og anden generation af Shuffles, skal du indstille Shuffles switch til "play in order" - podcasts kan ikke afspilles i tilfældig afspilningstilstand.

Tredje generation

Podcasts afspilles ikke, når Shuffle er indstillet til "Afspil alle sange." For at afspille en podcast fra en playliste, der er tilføjet fra iTunes, skal du skifte Shuffle til "play in order".

Autofyld

iTunes har en mulighed for autofyld, der giver dig mulighed for at føje indhold til iPod, når den er tilsluttet din computer. Indstillingen autofyld tilføjer ikke podcasts til en iPod - inklusive iPod Shuffle.

Begrænsninger

Fordi Shuffle har mindre hukommelse - enten 2 GB eller 4 GB - vil du være i stand til at tilføje færre podcasts, end du kunne til andre iPod-modeller.