Sådan installeres Zbot i "Counter-Strike"

Z-Bot er et mod til det populære computerspil "Counter-Strike 1.6" lavet af Z-Bot Brothers. I "Counter-Strike" giver Z-Bot dig mulighed for at tilføje computerstyrede modstandere, kendt som bots. Z-Bot giver dig en høj grad af kontrol over bots, herunder evnen til at justere sværhedsgrader, våben, kontrol og navigationskommando. Ved at følge anvisningerne kan du hurtigt installere Z-Bot i "Counter-Strike" og afspille den med det samme.

Download Z-Bots fra FilePlanet. Klik på "Download nu" for at starte downloadprocessen.

Naviger til den downloadede fil, og dobbeltklik på den, og vælg "Uddrag". Uddrag filen til dit skrivebord for let at finde. En mappe mærket "cstrike" vil blive efterladt på dit skrivebord.

Naviger til din harddiskmappe. Åbn mappen "Program Files", og klik derefter på "Steam". Klik på mappen med din registrerede e-mail på Steam, og åbn mappen "Counter-Strike".

Højreklik på "cstrike" -mappen på skrivebordet, og klik på "Klip".

Højreklik i mappen "Counter-Strike" og vælg "Sæt ind". Vælg "Erstat alle filer", når du bliver bedt om det. Z-Bot-installationen er nu afsluttet. Fra inde i et "Counter-Strike" -spil skal du trykke på "H" for at åbne Z-Bot-menuen.