Sådan bruges en .MIDI-fil på et elektronisk tastatur

I dagens elektroniske verden spiller musik en stor rolle i vores liv. Det er i alt, hvad vi gør. For folk, der ønsker at lave deres egen musik, er et elektronisk keyboard som at have et band i en kasse. MIDI-teknologi giver dig elektroniske båndlyde lige ved hånden. MIDI står for Musical Instrument Digital Interface. En MIDI-fil er lagret information, der fortæller dit tastatur at afspille digitaliserede instrumentlyde på tastaturet, der producerer musik ved hjælp af syntese af digitale musiklyde til at efterligne musikinstrumenter. Det er nemt at bruge en MIDI-fil. Der er tusindvis af MIDI-filer, du kan downloade gratis fra Internettet.

Trin 1

Tilslut den ene ende af dit MIDI-kabel til dit tastatur og den anden ende til din computer. Nyere tastaturer tilsluttes med USB-kabler. Ældre modeller har dobbelt runde serielle stik: en til input fra computeren og en til output til tastaturet. Du skal muligvis bruge en seriel portadapter til et USB-stik for at tilslutte et ældre elektronisk tastatur til en nyere computer. Sørg for, at din computer og dit elektroniske tastatur er tændt.

Trin 2

Besøg www.musicrobot.com og søg efter en sang, du gerne vil have. Du får flere steder, hvor du kan få en MIDI-fil. Nogle af disse MIDI-filwebsteder er blindgyde, fordi webstedsejere konstant tilføjer, trækker og lukker deres MIDI-filsider. Klik på den ønskede MIDI-fil. Det vil trække op til en anden side. Der skal du se dit filnavn igen med et klikbart link. Dobbeltklik på den fil, og den skal sende MIDI-fildataene til dit elektroniske tastatur. Filen begynder at spille via dit elektroniske tastatur. Alle MIDI-filer er ikke de samme. Digitale data afspilles muligvis ikke rigtigt på forskellige computere eller tastaturer. Hvis MIDI ikke afspilles korrekt, skal du gå til et andet sted. Nogle MIDI-filer har muligvis kun én instrumentlyd, mens en anden MIDI-fil muligvis har et komplet orkester ledsaget af trommer. Det afhænger af, hvordan den person, der oprettede MIDI-filerne, arrangerede musikken.

Klik på din tilbagepil for at gå tilbage til din forrige side i din internetbrowser, hvor det klikbare link er. Højreklik derefter på linket til filnavnet, og en rulleliste vises. Klik på "Gem link som" i Foxfire, eller klik på "Gem mål som" i Internet Explorer. Vælg mappen for at gemme MIDI-filen. Når MIDI er gemt, kan du afspille det på keyboardet. Gå til mappen, dobbeltklik på filnavnet, og filen begynder at spille gennem keyboardet.