Spil ved hjælp af poolnudler

En poolnudel er et rør af polyethylenskum, nogle gange med et hul center. Nudlerne bruges ofte under svømning til leg og træning, men har mange flere anvendelser. Skummet er blødt, men alligevel robust og er en fantastisk enhed til kreativt spil ud af vandet. Skumnudler forårsager ikke skader på mennesker eller gymgulve, er billige og kan skæres fra hinanden for at fremstille spiltilbehør.

Hornet Tag

Hornet tag er et spil, der spilles med 10 eller flere mennesker, der bruger en 8- til 12-tommer stykke poolnudel fastgjort til et bælte eller et stykke reb. Tildel en tredjedel af deltagerne som horneter og bælte eller binde nudlerne til deres bagside for at skabe en stinger. Formålet med spillet er, at horneterne "stikker" de andre deltagere ved at mærke dem med deres hænder. Når en person er mærket, skal han forlade spillet. Hornet tager stingeren af ​​og deltager i spillet som en almindelig deltager. Enhver anden spiller kan hente den kastede stinger og blive en hornet. Når alle spillere er ”stukket”, er spillet slut og hornets vinder.

Nudel Alfabet

Nudelalfabet er et spil, hvor deltagerne skal oprette alle bogstaverne i alfabetet ved hjælp af to poolnudler. Opdel alle deltagere i hold på to personer, hvor en tredje person er brevdommeren for at kontrollere, at hvert bogstav er afsluttet. Giv hvert hold en poolnudel i fuld størrelse, og placer holdene i et åbent område med tilstrækkelig plads til at oprette deres breve. Holdene opretter et bogstav ad gangen med deres nudler og går videre til det næste, når dommeren giver dem en OK. Det første hold, der udfylder alle bogstaverne i alfabetet, vinder spillet.

Nudelhockey

Nudelhockey er et spil, hvor deltagerne bruger nudler til at flytte små stykker nudelpucker rundt i lokalet eller gymnastiksalen. Lav nudelhockeystænger ved at skære nudlen i halve den lange vej, så den ene side er flad. Skær 2- til 3-tommer stykker nudler for at gøre puckerne. Del alle deltagere i to hold, og placer hvert hold på den ene side af rummet. Sæt en eller flere nudler i midten af ​​rummet, og skits et mål eller et sikkert område på hver side af rummet, hvor pucken skal flyttes. Formålet med spillet er, at holdene bruger deres hockey-pinde til at flytte puckerne til deres side af rummet og ind i den sikre zone. Spillet begynder, når dommeren fløjter eller siger "gå". Holdet med flest pucke flyttet til sit “sikre” område vinder spillet.