Afvis Indgående telefonopkald til Apple Watch med et hurtigt Palm Trick

Kan du ikke besvare et telefonopkald og vil afvise det hurtigt fra Apple Watch? I stedet for at ignorere opkaldet, men lader det fortsætte med at ringe og jingle dit håndled, kan du bruge dette pæne palme trick til øjeblikkeligt at tavse og afvise det indgående opkald, og du behøver ikke engang at vende sig til iPhone.


For øjeblikkeligt at tavse og afvise opkaldet på Apple Watch, skal du bare kople din modsatte håndflade helt over Apple Watch-skærmen, når et indgående opkald lyder på uret .

Denne palme trick vil tavse og afvise opkaldet straks.

Stil et indgående opkald på Apple Watch ved at placere din Palm over Watch Face

Du skal dække skærmen helt for dette trick til arbejde, og derfor vil du bruge din håndflade på den modsatte side.

Hvis du har svært ved at få det til at fungere, skal du bare slå hånden som om du vil begynde at klappe, men klappe Apple Watch-ansigtet i stedet, det burde gøre tricket, som illustreret med denne emoji grafik

Hvis du undrer dig, det afviser ikke telefonopkaldet, og det sender ikke opkalderen til telefonsvarer, det afviser simpelthen opkaldet, så Apple Watch stopper summen og advarer til det. På denne måde er det lidt som at trykke på lydstyrkeknapperne for at tavle et indgående opkald på iPhone, som vil tavle opkaldet og stoppe den summende, men også ikke afvise opkaldet og ikke sende opkaldet til voicemail, hvilket er Resultatet af at afbryde opkaldet ved at trykke på den røde knap.

Så næste gang din Apple Watch ringer, og du ikke kan besvare opkaldet, skal du bare klappe ned på urets overflade for at tavle det i stedet.