Sådan sættes en computer tilbage til en tidligere tid

Systemgendannelse er et program med Windows, der giver brugeren mulighed for at gendanne deres computer til en tidligere tid og dato, hvis deres computer bliver inficeret med en virus eller oplever problemer forbundet med softwarekonflikter. Mere vigtigt er det at beskytte computersystemet mod børn og brugere, der utilsigtet kan forårsage et problem inden for en computer. Systemgendannelsesprocessen er en nem og enkel proces at gennemføre.

Klik på knappen "Start" efterfulgt af "Programmer" -linket for at få adgang til listen over software på din computer.

Naviger til mappen "Tilbehør", og find mappen "Systemværktøjer" indeni. Vælg "Systemgendannelse" på listen over applikationer.

Din computer tager et øjeblik at få adgang til systemgendannelse. Når den er færdig, skal du læse ansvarsfraskrivelsen og klikke på "Næste".

Fra den resulterende liste skal du vælge en dag, hvor du vil sætte din computer tilbage til. Hvis du er bekymret for, at du kan miste et bestemt program, kan du klikke på knappen "Scan efter berørte programmer" for at se en liste over programmer, der også vil blive afinstalleret på grund af gendannelsesprocessen. Hvis du ønsker at indstille din computer til en anden dato, skal du klikke på knappen "Vis flere gendannelsespunkter". Når du er færdig, skal du klikke på "Næste".

Bekræft på den sidste side datoen og klokkeslættet, som din computer skal gendannes til. Hvis du er tilfreds, skal du klikke på "Udfør" for at starte gendannelsesprocessen. Din computer logger dig af din brugerkonto og begynder at sætte din computer tilbage til den dag, du anmodede om.

Tips

Selvom systemgendannelse ikke sletter nogen personlige filer, er det en god foranstaltning at sikkerhedskopiere alle dine personlige filer, i tilfælde af at noget går galt.

Hvis gendannelse af din computer ikke løser problemet, kan du fortryde resultaterne og vælge en anden dato.