Hvordan laver programmer minimere deres dock-ikon i Mac OS X

Du kan lagre en masse rod fra at vise i Dock i Mac OS X ved at minimere applikationer i deres eget Dock-ikon. Hvad dette betyder er, at hvis du minimerer en app, vil den i stedet for at have den lille miniatureblive på højre side af Mac Dock minimere direkte i apps-ikonet. Ret selvforklarende og nyttig, ikke?

Sådan aktiverer du denne praktiske, ryddelige Dock-funktion, fungerer den i næsten enhver version af Mac OS.

Sådan minimerer du apps i deres dock-ikoner på Mac OS

  1. Gå til Apple-menuen og åben "Systemindstillinger"
  2. Klik på ikonet "Dock"
  3. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Minimer vinduer i applikationsikon", så det er tjekket og aktiveret
  4. Luk ud af Systemindstillinger og minimer en app for at se forskellen

Ændringer træder i kraft med det samme, alle apps bliver nu minimeret i deres Dock-ikon og kan hentes ved enten at klikke på appikonet i Dock eller ved at højreklikke på Dock-appikonet og vælge vinduet direkte. Ja, vi har dækket dette tip før, men det var ved at ændre minimering af adfærd via kommandolinjen. Jeg finder det meget enklere at gøre dette tricks gennem GUI, når det er muligt.

Bemærk, at dette er en funktion, der blev tilføjet i Mac OS X Snow Leopard (10.6) og fortsætter i alle fremtidige og moderne macOS udgivelser som High Sierra, Sierra, El Capitan, Mavericks, osv., Og dermed skal brugere, der kører tidligere versioner af MacOS X, stole i standardværdierne strengmetoden i stedet.

Alle nye versioner af Mac OS X fortsætter med at understøtte denne nemme Dock Preferences-tilgang.