Skjul Email Previews fra låseskærmen på iPhone, iPad, iPod touch

Nye e-mail-ankomster viser et lille eksempel på meddelelsen selv på låseskærmen af ​​iOS-enheder, som viser afsenderen, motivet og en del af den aktuelle e-mail-meddelelse. Fordi e-mails kan indeholde nogle meget private og / eller personlige oplysninger, kan du måske skjule de forhåndsvisninger af e-mail-meddelelser, der vises helt på låseskærmen.


Dette forhindrer ikke fuldstændig, at e-mail-meddelelser vises på låseskærmen eller iOS-enheder, men du kan også gøre det, hvis du foretrækker det. I stedet tilføjer dette blot et godt privatliv ved ikke at vise e-mail-forhåndsvisningen . Du kan stadig hurtigt fortælle, at du har en ny besked, og du vil fortsætte med at se afsenderen af ​​beskeden, men påskuere vil ikke længere få et eksempel på meddelelsesemnet eller indholdet af krop, hvis de sker for at se låsen skærmen på din iPhone, iPod eller iPad.

Sådan skjuler du e-mail-beskedeksempler fra låseskærmen på iOS

Denne indstilling er den samme på iPhone, iPad, iPod touch og alle versioner af iOS:

  1. Åbn indstillinger og gå til "Notifikationer"
  2. Vælg "Mail" og vælg derefter postkontoen for at justere forhåndsvisningerne for
  3. Drej kontakten for "Vis forhåndsvisning" til OFF
  4. Afslut fra Indstillinger

Når postforsendelsen er slået fra, vil kun afsenderen blive afsløret, og alle emner og meddelelsesorganets forhåndsvisninger vil blive erstattet med en simpel "Mail message" -tekst.

Her er hvordan dette ser ud side om side med standardindstillingen, der viser et komplet e-mail-eksempel på afsenderen, emnet og den første del af selve e-mailen, i modsætning til det meget mere private "Mail message" -sammendrag:

Du kan også gøre dette til iMessages og tekstbeskeder, hvilket også anbefales, hvis du ønsker at bringe nogle ekstra privatliv til dine låste iOS-enheder.