Sådan finder du joker-kort på LEGO Batman til DS

I LEGO-universet optræder endda Batman i en lyshåndet optagelse af serien. Spillet indeholder et stort antal funktioner, herunder to tilstande, der giver dig mulighed for at spille hvert niveau som enten helte eller skurke. I hele spillet kan du også finde specielle genstande, såsom 30 Joker Cards, der låser op for konceptkunst og tidlige karakterskitser i Wayne Manor-trofærummet. Disse er valgfri emner, men de giver dig et interessant indblik i spilets udvikling og en følelse af opnåelse for at finde dem alle.

Hero Mode

Spil det første niveau, Gotham Streets, i Free Play eller Story-tilstand. Medbring en karakter, der har en pistol, en person med en rejserute og en tredje karakter med bomber. Indtast den anden del af niveauet, og skyd målene. Byg en rejserute og tag den ned i en kasse. Spræng kassen med en bombe, køb en sølvnøgle, og åbn panelet for at finde det første Joker-kort nr. 1, Alfred.

Begynd niveau 2 i tilstanden Free Play eller Story. Vælg tegn med disse evner: styrke, gribepistol, svævefly, dobbeltspring og magnetstøvler. Køb en guldnøgle, og brug den på panelet i første afsnit. Dette låser en blok op, som din stærke karakter kan skubbe. Bag det er et gribepunkt, du kan samle. Brug det, kæmp til det næste punkt, og dobbelt-spring eller glid derefter til platformen. Brug magnetstøvlerne til at gå forbi nogle skorstene, og åbn derefter brædderne til Joker Card nr. 3, kommissær Gordon.

Start Batmobile Chase-niveauet, og fang op til Two-Face's truck til Batmobile's Joker Card (nr. 5).

Find Joker-kort nr. 7, som er Robins, skjult inde i en busk i det første område af Botanisk Have-niveau. Busken ligger tæt på springvandet.

Kæmp mod Riddler på hans niveau, Bullion Fortress. Ødelæg objekter nær bunden af ​​hans sidste standområde for at finde hans Joker-kort.

Bring en karakter med antitoksisk evne til Gotham Docks-niveauet. Gå ud af toget efter den del af niveauet. Gå ind i det giftige slam og ødelæg tønderne der for at finde Joker Card No. 11, som er Batgirl.

Køb en blå nøgle, tag en bombenbruger og start Rooftops-niveauet. Når du har tildækket dampudluftningen, skal du åbne det blå tastaturpanel. Spræng objektet, der blokerer klaveret, for at droppe klaveret, og træk derefter kontakten. Hop ned i det åbne panel, spræng derefter gulvet, og saml Nightwings Joker Card.

Spil Batboat Chase-niveauet og indhent Penguin's ubåd til Batboat Joker Card.

Gå ind i kloakerne med en guldnøgle og en antitoksisk karakter. Du finder et meget giftigt område i niveauet, og hvis du krydser det med din giftbestandige karakter, finder du en afsats og en stige. Klatre op på stigen og åbn det gyldne nøglepanel der. Inde er Joker Card nr. 17, Tim Drake.

Brug en pistol-svingende karakter på det arktiske niveau for at få endnu et Joker-kort. Når du hæver isbjergene, skal du skyde på målene for at få Catwoman's kort.

Gå ind i kemifabrikken med en skurkkarakter og en person, der bruger bomber. Find skurkekontakten, som du skal bygge med din skurkagtige karakter. Klatre op på stigen, og bomb dig pengeskabet for at smide det ned på et skilt. Tegnet bryder for at afsløre et andet Joker-kort, Batcave.

Bringe et tegn med styrke kræfter, nogen med en greb pistol og nogen, der kan bruge en spin stang til Fairground niveau. Efter Harley Quinn løber væk, kæmp op til kæmpepunktet. Bryt muren med din stærke mand, og bygg derefter spindestangen for at finde Joker-kortet til Gotham City.

Flyv Batwing og fang dig op til fugleskræmselens fly efter Batwing-kortet.

Spil gennem kunstgalleriet, indtil du når den sidste del af niveauet. Skub afbryderne på den lille bygning i den rigtige rækkefølge. Skub toppen, derefter bunden, derefter den øverste kontakt på bagsiden for at få kortet til Arkham Asylum.

Gå ind i Gotham Cathedral. Find den øverste højre afsats ved siden af ​​skubboksen. Klatre op ad det sidste Joker-kort i Hero-tilstand, som selvfølgelig er Batman.

Skurk Mode

Start Gotham Streets-niveau i skurk-tilstand. Find trafikkeglerne uden for banken, og knæk dem alle sammen. Inde i en af ​​dem finder du nr. 2 Joker Card, Clayface.

Spil Ice Cream Factory niveau med en bombefly, en svævefly og en gunner karakter. Klatre op ad stigen fra frysegasområdet, og bombe derefter genstanden, der stikker ud af væggen. Byg gribepunktet, spring og glid til venstre til en afsats, hvor du finder Joker-kort nr. 4, Mr. Freeze.

Spil Batmobile Chase i skurkemodus for at få Two-Face's lastbilkort.

Bring en brugerrute til Botanisk Have. Fortsæt til det fjerde område og knæk gasboksen. Ødelæg en nærliggende busk, og bygg trinafbryderen. Træd på kontakten for at få en rejserute til at vises. Dyrk planten, klatre den derefter op og bygg renden. Tag renden tilbage til afsatsen for at finde Poison Ivy's kort, nr. 8.

Bring din rejse sliskekarakter til det andet område på Bullion Fortress niveau. Brug rejseskakten i det andet område på kortet, og tag det op til den yderste afsats. Bryd pengeskabet der til det næste kort, nr. 1, der viser Harvey Two-Face.

Tag en dobbeltjumper og en rejserute til Gotham Docks-niveau, og tag dem til rampen nær den tomme kasse. Hop op til toppen af ​​bilen, og spring derefter derfra til den nærliggende afsats. Gå mod højre, ødelæg alle boksene, og bygg dig selv en rejserute. Tag det ned til nogle flere kasser for at bryde for at finde Banes Joker-kort.

Knus klaveret i den anden del af Rooftops-niveauet for at finde Bruce Wayne, det næste Joker Card.

Spil Batboat Chase-niveauet, og tryk på alle switches i begyndelsen af ​​niveauet for at låse op for det næste kort, Penguin's Sub.

Gå til døren i slutningen af ​​det første niveau. I Heroes-tilstand er dette en dør, de bruger til at fortsætte, men i Villains-tilstand er det her, du finder Killer Croc på et Joker-kort.

Gå ind i området i den arktiske verden, hvor heltene hæver isbjergene. Du finder en kontakt, du kan trække, som åbner det næste kort, nr. 20, pingvinen.

Åbn kemisk fabriksniveau, og tag en bomberbruger med dig. Gå til venstre for den store kontakt, og klatre op derfra. Find en rød skorsten på taget, ødelæg den og lås op for det næste Joker-kort, Mad Hatter.

Tag en guldnøgle med til det næste niveau, Fairground. Smadre sodamaskinen op, og genopbyg derefter stykkerne til en guldnøglekontakt. Bag det er Harley Quinns kort.

Flyv Jokers helikopter over de kontakter, der begynder at vises tæt på sidste kvartal af jagten. Tryk på afbryderne til Joker's Chopper Card (nr. 26).

Spil niveauet for kunstgalleri, og gå til venstre fra push-boksen i tredje del af niveauet. Knus risten for at finde fugleskræmselens kort

Bring enten Batman eller Jokeren eller enhver anden, der har Batarangs eller barberknivkort, til Villain Mode Cathedral-niveauet. Gå til den femte del af niveauet og smadre boksene op. Derefter skal du genopbygge affaldet i to mål, som du skal ramme med enten Batarang- eller barberkortet. Ødelæg disse mål for det sidste Joker Card, nr. 30, Jokeren selv.