Indtast Euro-symbolet € i Mac OS X

€ - Hvis du vil henvise til eurosymbolet på din Mac, har du sikkert bemærket, at mange tastaturer ikke rigtig gør det klart med eurosignalet. Men at skrive Euro-symbolet i Mac OS X er faktisk meget nemt, hvis du kender de korrekte tastetryk.

Lad os se, hvordan du skriver Euro-tegnet på Mac OS X (€) med næsten ethvert Apple-tastatur.

Tastaturgenvejen til indtastning af euro (€) på Mac

Hvis du vil skrive Euro-symbolet på et hvilket som helst Apple-tastatur, skal du trykke ALT + Skift + 2 .

€ Euro Symbol - Option + Skift + 2

Bemærk, at "Option" i nogle tilfælde er mærket som "ALT" -tasten på Mac-tastaturer eller som "alt / option", det afhænger af Apple-tastaturet, men tastetrykket er det samme (Valg og ALT er altid de samme taster på Mac).

På et Mac-tastatur, der rammer Shift, Option og Number Two, indtastes EUR-tegnet. Hvis du rammer disse tastetryk et par gange vil det skrive symbolet flere gange. Du skal ramme tastetrykket sammen for at skrive Euro-signaturet, ligesom enhver anden tastaturgenvej.

Det siger nok nok, men du skal slå Option + Shift + 2 på et sted som en tekstredigerer eller tekstbehandler for at få Euro-symbolet til at dukke op.

Types lidt større, Euro-signaturet ser sådan ud:

€ € € € €

Du kan til enhver tid skrive det Euro-symbol med Option + Shift + 2 fra enhver position, hvor du kan indtaste tekst.

Dette vil fungere i enhver Mac-app i Mac OS X, så det er det samme, om du bruger Pages, Word, TextEdit, Microsoft Office, en email, en webbrowser. Dette gælder for stort set alle Mac-apps og alle Apple og Mac-tastaturer.

Dette er ikke indlysende, så føl dig ikke dårligt, hvis du ikke regner med det selv. Talte med min ven, der skulle rejse i hele Europa, spurgte han mig (som den residente Mac-fyr) "Hvordan skriver jeg Euro-symbolet i OS X?", Og her er sagen, han er temmelig teknisk dygtig, så hvis han vidste ikke, men jeg er sikker på, at mange andre ikke gør det. Euroen bliver stadig stærkere i den globale økonomi, så det er nok en god ide at vide, hvordan man skriver symbolet, uanset om du nogensinde bruger valutaen selv eller det er symbolet ud over din Mac, er det dog op til dig selv.

Det er værd at bemærke, at eurosymbolet kun er tilgængeligt for at skrive nogle Mac OS X-skrifttyper, du kan ikke bruge det med alle skrifttypekombinationer, især nogle af de brugerdefinerede og funky skrifttypesæt mangler euro-support. Hvis du forsøger at skrive symbolet i en ikke-understøttet skrifttype, vises den normalt som en firkantet boks som ethvert andet ikke-understøttet specialtegn.