Sådan ændres sproget på en mobiltelefon

Mobiltelefoner har nu flere funktioner end nogensinde før. En af de mest basale funktioner er dog stadig en af ​​de bedste. Evnen til at ændre sprog på din mobiltelefon kan være et meget nyttigt værktøj. Uanset om du er i et andet land, lærer et nyt sprog eller taler et andet sprog end standardsproget på din telefon, er det et simpelt og nyttigt trick at kende, at ændre sprog på din mobiltelefon.

Tænd din mobiltelefon, og tryk på menuknappen for at begynde at se telefonens menupunkter.

Rul gennem menupunkterne på din telefon, indtil du kommer til en indstillingsmulighed. Hver mobiltelefon har en anden grundlæggende opsætning, men de har alle "indstillingsområder", hvor de grundlæggende telefonindstillinger er placeret. En du har fundet indstillingsmuligheden, vælg den. Indstillingsmuligheden åbner en liste over grundlæggende mobiltelefonfunktioner. Nogle mobiltelefoner har større grupper, der derefter opdeles i mindre, og andre telefoner har en masse små individuelle indstillingsmuligheder.

Se efter indstillingen under indstillinger, der siger system, skærm, displayinformation eller sprog, og vælg den. Uanset hvilken af ​​disse muligheder din mobiltelefon har, bliver resultatet det samme, så modløs ikke, hvis din mobiltelefon har en lidt anden opsætning end andre mobiltelefoner.

Vælg det ønskede mobiltelefonsprog på listen, og vælg det, hvis din mobiltelefon havde en sprogindstilling direkte under indstillingerne. Hvis ikke, skal du kigge efter sprogindstillingen under system-, display- eller display- / infomulighederne, og vælg derefter dit sprog fra den liste, det giver.

Sluk for din telefon og tænd den igen, bare for at sikre, at den nye sprogændring trådte i kraft og forbliver. Dine sprogindstillinger skal nu ændres, og du skal se alle funktioner på din mobiltelefon på dit nyligt valgte sprog.

Tips

Bliv ikke modløs, hvis din mobiltelefon har andre muligheder end en anden telefon.