Kør QuickTime Player 7 i Mac OS X Sierra, El Capitan, Yosemite, Mavericks

QuickTime Player, videoafspilleren og redigeringsværktøjet, der blev bundtet med Mac'en i årevis, modtog en ret større revision, da den blev til QuickTime Player X. Mens det blev gratis og mistede behovet for at opgradere til en Pro-version, mistede den også en mange rigtig gode professionelle funktioner, som QuickTime Player 7 havde. Måske er de fleste savnede fra QuickTime Player 7 det fremragende A / V-værktøjspanel, som giver brugerne mulighed for at justere videoens lysstyrke, farve, kontrast, farvetone, afspilningshastighed, lydstyrke, lydbalance, bas, diskant, tonehøjde og afspilning.

Heldigvis for Mac-brugere, der kører nogen noget moderne version af Mac OS X, hvad enten det er Snow Leopard, OS X Lion, OS X Mountain Lion, OS X Mavericks og endda OS X Yosemite, OS X El Capitan eller MacOS Sierra (!), kan du faktisk installere og køre den ældre QuickTime Player 7-klient, og få den til at sidde lige sammen med QuickTime Player X uden hændelse.


Hvis du tilfældigvis har købt QuickTime Player Pro for nogen tid siden, accepterer appen stadig disse Pro-registreringsnumre og kan derefter bruge alle de fremragende redigering, trimning og eksporterende funktioner, som moderne versioner af QuickTime Player vil have stor gavn for fra. Selvom du ikke gik Pro år siden, kan du stadig nyde godt af nogle af de tilføjede evner, at den ældre version af appen.

Sådan hentes og køres Old QuickTime Pro på nye Mac'er

Hvis du er interesseret i det, er det virkelig nemt at få den gamle version af QuickTime Player i nye versioner af Mac OS X :

  1. Download og installer QuickTime Player 7, du kan få det her direkte fra Apple Support (teknisk set er det version 7.6.6)
  2. Åbn op / Programmer / Hjælpeprogrammer / for at finde "QuickTime Player 7" - den installeres separat fra QuickTime Player X og er ikke i konflikt med den nye version overhovedet

Gå videre og start QuickTime Player 7-appen, du kan endda køre den sammen med QuickTime Player X, hvis du vil. For dem der er bekendt med den ældre version, vil du straks kende og værdsætte forskellene, men for at låse op for det fulde potentiale har du virkelig brug for Pro-versionen.

Mit personlige yndlingsaspekt af version 7 er AV-panelet, tilgængeligt fra vinduesmenuen ved at vælge "A / V-kontroller". Det er meget som de justeringsværktøjer, der er indbygget i Preview-billededitoren i OS X, men selvfølgelig er de til video i stedet, så du kan lave visning og lydredigering uden nogen kompleksitet overhovedet.

På nogle måder er det nemt at bruge QuickTime Player 7 end iMovie til at lave enkle filmredigeringer og justeringer af videoer, hvilket gør det skuffende at have mistet mange af de 7 funktioner i overgangen fra appen til version X. Mange af de funktioner i 7 ligesom skærmoptagelse, lydoptagelse og trimning er blevet bragt i version X, mens enkle konverterings-, kodnings- og eksportfunktioner er blevet vedtaget af OS X Finder i stedet, hvilket er fantastisk, men at have en enkelt videoafspilning og redigering af app er at foretrække for mange Mac-brugere, og ofte passer iMovie ikke helt overens med regningen. Måske vil Apple genoprette nogle af de mere avancerede funktionaliteter ned ad vejen i en fremtidig opdatering til QuickTime X, men nu er det helt sikkert rart at have mulighed for at køre den ældre, funktionelle og stadig meget funktionelle 7.6.6 release.