Sådan doneres et stort skærm-tv

Donation til velgørenhedsorganisationer er typisk en win-win-situation. Velgørenheden får meget nødvendige forsyninger, penge eller arbejdskraft; du får en varm følelse indeni og en afskrivning på skat. Når det er sagt, er det ikke altid let at donere større genstande såsom møbler, storskærms-tv eller biler. Du kan muligvis ikke donere til den velgørenhed, du ønsker, fordi ikke alle placeringer har plads eller evne til at håndtere denne type ting.

Trin 1

Tag tv'et til en velgørenhedsbutik som Goodwill, Frelsesarmeen eller Habitat for Humanity. Disse butikker er oprettet til at sælge donerede genstande og bruge pengene til at drive organisationen og hjælpe andre. Det er bedst at ringe frem for at sikre, at placeringen tager store genstande. De kan have et separat afleveringssted for dyrere genstande såsom storskærms-tv, biler eller møbler.

Trin 2

Doner tv'et til en organisation, der kan bruge det, såsom en kirke. Mange kirker bruger storskærms-tv i auditorier for at hjælpe med prædikener eller for at sikre, at alle kan se, hvad der foregår. De kan også bruge det i et rekreativt rum designet til menighedens unge eller sælge det i en fundraiser-auktion eller gårdsalg.

Trin 3

Ring til en velgørenhedsorganisation, der kommer ind i kvarterer og henter store genstande. Kidney Foundation er en sådan velgørenhedsorganisation. Goodwill er en anden. Sæt genstanden på kantstenen foran dit hus med et tydeligt mærket med velgørenhedens navn.

Tag det store skærm-tv til en organisation som f.eks. Et misbrugt kvindeskjul. De kan muligvis bruge det i anlægget til at holde beskyttede kvinder og børn underholdt eller give det til en kvinde, der opretter et nyt hjem.