Sådan opbygges en tv-antenne med alle kanaler

Digitalt fjernsyn har fordelen i forhold til analogt, idet det modtager alle de udsendelser, der transmitteres med fuld signalstyrke og ingen af ​​interferenserne i det nu forældede system. Du kan bygge din egen digitale antenne, der modtager luftudsendelser uden at skulle have omfattende elektroniske eller mekaniske færdigheder. Et par hardwareartikler og værktøjer er alt, hvad der er nødvendigt, og omkring en time af din tid. Din digitale tv-antenne fungerer sammen med din eksisterende kabelboks eller satellitmodtager eller endda direkte i dit high-definition tv.

Trin 1

Læg avisen på et bord. Sæt den tomme kaffedåse ned på avisen med den åbne ende vendt mod venstre.

Trin 2

Mål 9 tommer op fra den lukkede ende af den tomme kaffedåse.

Trin 3

Hammer neglen gennem siden af ​​den tomme kaffedåse ved 9-tommers mærket. Stop med at hamre, når neglen er tre fjerdedele gennem siden af ​​den tomme kaffedåse.

Trin 4

Skær stikket af fra den ene ende af koaksialkablet ved hjælp af wire cutters. Fjern en tomme isolering fra den centrale kerne af koaksialkablet med trådskærerne.

Trin 5

Vind den eksponerede midterkerne af koaksialkablet rundt om neglen på ydersiden af ​​den tomme kaffedåse.

Trin 6

Hammer neglen resten af ​​vejen ind i siden af ​​den tomme kaffedåse.

Trin 7

Læg et stykke kanaltape over neglen på ydersiden af ​​den tomme kaffedåse. Glat båndet ned på siden af ​​den tomme kaffedåse.

Trin 8

Anbring den tomme kaffedåse, der nu er en digital tv-antenne, uden for f.eks. Et vindue i din baghave eller på en gren.

Slang koaksialkablet, der er fastgjort til din digitale tv-antenne, ind i dit hus. Sæt stikket i enden af ​​koaksialkablet i koaksialforbindelsen på din satellit- eller kabelmodtager eller i koaksialforbindelsen på dit high-definition-tv.