Optag lydoutput fra en Mac på den nemme måde med WavTap

Optagelse af lyd, der afspilles fra en Mac, er ikke det nemmeste i verden, men det er præcis, hvad WavTap har til formål at løse med et bemærkelsesværdigt simpelt menupunkt. Det gør det meget nemt at indfange en Mac-lydudgang, så du får en lydfil, som du kan. WavTap er også helt gratis, hvilket gør det unikt blandt lignende OS X-apps.


Med WavTap skal du bare trække ned i menuen, vælge "Start Recording", og du vil fange en .wav-fil, uanset hvilken lyd der afspilles på Mac, uanset om det kommer fra en podcast, live stream, video, iTunes, kilden gør ikke Det er ligegyldigt, så længe det spiller. Når du har det klip, du vil have fanget, skal du vælge "Stop recording" og se på skrivebordet for wav-filen. Hvis du favoriserer tastaturgenveje i stedet, skal du blot trykke på Kommando + Kontrol + Mellemrum for at starte og stoppe lydoptagelsen.

  • Grib WavTap gratis fra Github

Når du har lydoutputfilen på skrivebordet, kan du trimme den ned til en mere specifik sektion, konvertere wav-filen til en mp3 eller hvad som helst andet.

For det meste fungerer den enkle app som annonceret, men "Save Last 20 Seconds" -alternativet var ikke så pålidelig i vores test. En anden mindre ulempe, du kan komme ind i, er efter afslutningen af ​​optagelsen, hvor systemlyden kan virke dæmpet og ikke reagere. Hvis du finder det, skal du åbne Systemindstillinger, vælge "Sound" og derefter vælge "Internal Speakers" fra enhedslisten. Vend over til fanen "Input" og vælg den interne mikrofon, mens du er i det, eller du kan komme ind på problemer undervejs, når du prøver at skype eller FaceTime.

Alt i alt er WavTap meget nemmere at bruge end de alternative gratis løsninger derude som SoundFlower, men fordi sidstnævnte også kan fungere som en systemomfattende equalizer, kan det gøre det til en mere passende mulighed for nogle audiophiler.

Denne fantastiske lille app blev fundet af LifeHacker