Sådan kontrolleres din satellitkabeltransmission

Så du tror, ​​du måske har nogle problemer med din interne satellit- eller kabeltransmission, og du har brug for en måde at tjekke tingene ud. Koaksialkabel, som er standardledningen til både satellit og kabel, er i stand til at transmittere high definition-tv og digitale lydsignaler, men kræver det fulde omfang af kabelens båndbredde for at gøre det. Hvis dine kabler har noget slid eller beskadigelse, transmitterer de muligvis ikke korrekt og skal muligvis udskiftes.

Trin 1

Bestem, hvor dit kabels hovedlinje kommer op på din ejendom. Dette er normalt uden for dit hjem i nærheden af ​​din telefonboks eller din el- eller vandmåler. Dette vil være en koaksial ledning, der enten kommer ind fra en telefonpol på gaden eller fra under jorden. En koaksialtråd er rund med en metalende. Hvis du har et satellitsystem, skal du blot spore ledningerne ned fra din parabol som udgangspunkt.

Trin 2

Spore ledningen til det punkt, hvor den først splittes; dette vil fremgå af den store metalskaft i enden, der deler ledningen fra en til to eller flere. Frakobl hovedledningen fra splitteren ved at dreje metalenden, indtil den løsner. Indsæt derefter stiften fra hovedlinjen i hullet i stiftstørrelsen i testindgangsporten på din tester. Drej enden af ​​kablet for at sikre det på plads.

Trin 3

Kør testen og noter signalets styrke. Hvordan dette gøres varierer afhængigt af din tester, men der er normalt en knap lige foran. Tilslut hovedledningen igen til indgangssiden af ​​splitteren, når du er færdig.

Trin 4

Følg en af ​​linjerne fra splitteren, indtil du når en anden split eller et tv. Frakobl ledningen, og test den igen, som du gjorde før. Tag en læsning. Signalet skal svare til det signal, du fik fra basislinjen. Hvis ikke, skal kablet udskiftes.

Gentag for alle resterende kabler.