Sådan ændres sproget på iPhone og iPad

IPhone-sproget er indstillet under den oprindelige opsætning af enheden, idet den standardiseres til, hvor regionen den blev solgt. Men hvis du vil ændre det sprog, der bruges på iPhone, kan du til enhver tid uden at nulstille enheden tilbage til fabriksindstillingerne, men du skal bare vende tilbage til indstillingerne i iOS.


Ændring af sproget i iOS tager kun et par sekunder, du kan indstille det til alt, hvad du vil, hvilket kan være nyttigt, hvis det blev tilfældigt ændret, du forstår ikke det sprog, der aktuelt er i brug, eller måske fordi du lærer en udenlandsk sprog og du vil have større nedsænkning. Her er hvad du vil gøre:

Sådan tilføjes og skiftes sprog i iOS

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt"
  2. Vælg "Sprog og region" og tryk på "iPhone sprog" *
  3. Vælg det sprog, du vil ændre iPhone til, og bekræft, at du ønsker at ændre iPhones sprog til valget
  4. Vent et øjeblik eller to, og iOS skifter til det nye sprog

Du kan ændre sproget på iPhone til enhver tid ved hjælp af denne indstillingsskærm, og det er det samme for enhver anden iOS-enhed, så hvis du vil gøre det på en iPad eller iPod touch, vil sprogindstillingen være på samme sted.

* Standard sprogindstillinger inkluderet direkte på iPhone er til engelsk, spansk, tysk, kinesisk (forenklet og traditionelt), japansk, nederlandsk, italiensk, japansk, koreansk, arabisk og yderligere sprog kan downloades, hvis det er nødvendigt. Vælg "Andre sprog", hvis sidstnævnte situation gælder for dig.

Hvis du undrer dig over, er dette helt anderledes end at tilføje tastaturstøtte til et andet sprog, hvilket er en anden mulighed for tosprogede og flersprogede brugere. Selvom tilføjelse af andre sprogtastaturer tillader det også ting som særlig karakteradgang på iOS-tastaturet og selvfølgelig populært emoji tastatur.

Hvis du for eksempel justerer sprogindstillinger for at hjælpe dig med at lære et andet sprog, eller fordi du rejser, kan du måske tjekke den temmelig fantastiske Word Lens-app, som bruger iPhone-kameraet til at oversætte sprog på flugt, det er ret imponerende. Justering af Maps-sproget kan også være nyttigt.