Sådan bliver du stemmeskuespiller til videospil

Det er ikke let at komme ind i verdenen af ​​stemmeskuespil til videospil. Træning, praksis, investering i din karriere og masser af udholdenhed er nødvendig for at få succes i marken. Hvis du har en passion for videospil og stemmepræstation og virkelig ønsker at forfølge dette som en karriere, er det muligt at opnå succes. Så længe du holder fast ved dit mål og systematisk opbygger dine færdigheder og netværk, vil der til sidst ske et gennembrud.

Tag skuespil. Uden nogen virkelige skuespil er det meget vanskeligt at gøre det som stemmeskuespiller. Tag seminarer, workshops, eller hvis du virkelig er seriøs, kan du tilmelde dig et fuldtidsuddannelsesprogram for vinterhave eller universitet for at lære det grundlæggende at være skuespiller.

Spille videospil. Spil spil lavet af en række forskellige virksomheder og i forskellige genrer. Få en fornemmelse for, hvad producenterne leder efter, når de afgiver spilstemmer.

Ansæt en producent med erfaring i at lave demospil til videospil til stemmeaktører. Bed en af ​​dine skuespillelærere med stemmeerfaring om at henvise dig til en producent. Forsøg ikke at fremstille din demo selv. Undgå at arbejde med en producent, der kun har erfaring med at lave kommercielle demoer. Du ønsker en spilspecifik demo, der passer til genrenes nuværende krav.

Indsend din demo til agenter, der repræsenterer voice-over talent. En god måde at finde agenter, der repræsenterer denne form for talent, er gennem VoiceBank.net's Voice Registry for agentfortegnelser i dit område.

Promover dig selv direkte til studier, der producerer arbejde til videospil i dit område. Disse studier annoncerer ofte ikke og kan være vanskelige at finde alene. Jo flere voice-over-klasser du tager, og jo flere mennesker i branchen du møder, jo mere sandsynligt vil du finde ud af om disse typer studios.

Tips

For at bryde ind i videospil skal du oprette netværk med fagfolk fra tale- og videospilindustrien. Stemmeskuespil-workshops er det bedste sted at møde voice-over-fagfolk, især hvis du bor i New York eller L.A. For at møde insidere i videospilindustrien skal du besøge spilkonventioner og arrangementer som E3.